Konstnär?

Den blivande konstnären Tyra har varit i farten! Betty har aldrig ritat på väggarna och så vitt jag minns inte pojkarna heller, så vi vet inte riktigt hur vi ska ta bort detta. Det var ca 2 veckor sedan det hände, men vi har inte vågat skrubba! 🙂 Krita kanske lätt går bort bara med diskmedel? Någon som har konstnärer i familjen som vet? 😀

I tisdags mådde jag så jäkla bra. Jag var piggare än någonsin i kroppen och skjutsade ungarna till skolor, bussar, dagis, städade, handlade och jag vet inte vad. Sedan gick jag och Erica ca 8 km med våra ett-åringar i vagnen (medans 2-åringarna var på dagis). Härligt väder och ny promenadväg. Vi glömde bort tiden och surrade på som vanligt, det var kanske bara de sista 500 metrarna som jag kände mej lite stel.

Jaha hoppsan hejsan -det fick jag ju verkligen ångra dagen efter. Igår så hade jag så fruktansvärt ont i fogarna och var lika stel som ett (blivande) gammalt lik. Lägg dessutom till sömnbrist på det. Tyra vaknade 4.40 och vägrade somna om nämligen. Jag tänkte att jag får försöka sova en stund när tjejerna sover på dagen (Betty var ledig från dagis). Vad händer? Jo Tyra sover på förmiddagen och Betty på eftermiddagen…och en kaxig 15-åring försöker mucka med morsan, grrrrr! Ett blivande lik, med värk, gravidhormoner och NOLL tålamod, ni skulle ha varit hemma hos Helena då! 😉 Nä bättre dagar har jag haft.

Idag var det jobb och tack o lov så var jag piggare. Mycket tack vare att Jocke sa åt mej att gå och ta ett långt bubbelbad igår och sedan tog han hand om tjejerna hela kvällen. Har jag sagt att jag älskar den mannen? 🙂 Har jag sagt att jag beundrar alla ensamstående- ENASTÅENDE- föräldrar!? Fan vad ni är bra!

7 comments

 1. Lisa says:

  Hej, ramlade in här via bloggportalen. Vilken fin blogg du har, massa kategorier som jag får gå igenom tror jag. Ha en trevlig kväll!

 2. Mamma Russin says:

  hej hopp

  vanliga tvättlappar (för rumpen) brunkar funka för kritor och allt möjligt för vi har en liten konstnär här hemma som målat lite varstans när hon var mindre.. 😉

 3. CiliaH says:

  Ojsan, hoppsan! Vilken dag du hade! Har full förståelse för att det morrades då 😉

  Håller med mamma Russin om tvättlapparna. De tar allt…

  KRAAAAM

 4. Linda says:

  Ojoj, inte roligt.
  Moa målade med brun krita på vår nyinsatta vita ytterdörr för ett tag sedan, det fick vi bort med vanligt yes, frågan är hur det funkar på tapet?

  Vilket tempo du har som gravid, blir helt svettig:)

  Kramar
  Jag har tyvärr blivit tvungen att låsa min blogg, du får gärna registrera dig

 5. filippa says:

  Skönt att du fick en bubbelbadskväll för dig själv och visst bli man imponerad av ensamstående mammor, de är grymma!
  Fin tapet förresten både med och utan krita 😉 Tror det funkar att gnugga bort med yes och LITE vatten.

  Kram F

 6. Katarina says:

  Jag har haft alla varianter av ”konstnärer”. Teckningar fastlimmade med limstift på tapeten, svart färgkrita på målade väggen, tuschpenna på skåpluckor, kulspetspenna på tapeter och linolium golv. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte lyckats återställa nånting till ursprungligt skick.
  Hoppas det går bättre för dig!

Lämna ett svar