Ut och shoppa!

Nu ska Tyra och jag åka in till stan och shoppa lite på Butik Annelie -hur kul ska inte vi ha det? 🙂 Erica skulle egentligen hänga på men hennes Nea var sjuk 🙁 så vi får roa oss på egen hand. Igår kväll var vi och shoppade i Birsta och jag hittade en jättefin tunika/klänning som jag tänkte ha i morgon när Aftonbladet kommer. Såklart visar jag er sedan. Betty är på förskolan och Tyra och jag ska svänga in dit på lite Drop in lucia fika sedan -mys!


STORT tack för alla grattishälsningar som jag har fått -ni är ju bara SÅ gulliga! PUSS på er! 🙂

6 comments

 1. Vicki says:

  GRATTIS i efterskott!!

  Min dotter var uppe i norrland på höstlovet hon gillar Birsta. Hon pratar om det stället och allt shoppande hon gjorde.

  Japp, jag gjorde en magsäcksoperation för 3 månader sedan.

  Ha det bra,Vicki

 2. Sofia says:

  GRATTIS i efterskott vännen!!! Jag är så virrig så det har jag missat, soooorry!!!
  Hoppas du och sötisdottern hittade en massa skoj att shoppa!!:-)

  ta hand om dig!

  kraam s

Lämna ett svar