Aftonbladet tog bilder till julreportage idag

Hej på er!

Vilken rolig dag vi har haft idag. Himla skoj att se hur fotograf och inredningsjournalist/stylist jobbar. Sedan är det faktiskt roligt att ställa upp som ”modell” också.  Hihi. Roligt men väldigt jobbigt märkte jag, var hur trött som helst ikväll. Fast visserligen så har Jocke och jag  hållit igång och städad och piffat, bakat och grejat i dagarna två känns det som, så det är väl inte konstigt om man blir blir lite sliten.

Det var Helena Aro från Aftonbladet som besökte oss för andra gången och denna gång så hade hon med sej Angelica Söderberg som jobbar som fotograf. Otroligt proffsiga, duktiga och gulliga tjejer!

"Glögg någon?" 🙂 Jocke häller upp och Angelica fotar.

Åsså från en annan vinkel

De gick runt och tog bilder både här och där i hemmet under ca 4 timmar och jag är supernyfiken på om de fick till bra bilder på oss när hela familjen (förutom teensen) skulle vara med. Betty och Tyra var trötta på att vara modeller båda två nämligen. Ja just det, kan ni tänka er mej med två flätor och lång härlig päls ute på farstukvisten med grankransar och tända lyktor runt omkring -låter som riktigt charmigt juligt va? Inte så mycket hårdrock iaf. Hohoho. Pälsen lånade jag av min gulliga svärmor och jag hoppas att Angelica fick till någon fin bild TROTS mina fula flin. (Är lite nojig över att skratta på bild nämligen.)

Helena flyttar runt sakerna på köksön så de hamnar i "rätt vinkel" för kameran. Jocke tittar på... 🙂 (det fina kakfatet är förresten en av sakerna som jag shoppade igår på stan)

Julreportaget kan ni läsa i Aftonbladets Härligt hemma innan jul. Men det är julen 2011 vi pratar om då. 🙂 Om ett år alltså. Kommer nog att kännas konstigt att se bilderna då när Tyra bara var 6 månader och Betty 2 år. Men roligt. 😉

Jag hittade en SÅ fin tunika/klänning på MQ. Märket Bondelid. Den älskade jag verkligen direkt. Både snygg och skön och vetni det bästa av allt nästan!? Det är storlek S!!! Underbart att snart vara tillbaka i form igen.

I morgon så väntar förskolan för Betty och jag ska även gå på hennes första utvecklingsamtal och höra om hon har skött sej på dagis. 🙂 Tyra och jag ska mysa och kolla runt på alla era fina bloggar och förhoppningsvis även komma ut på en promenad och mot eftermiddagen så ska jag åka in till stan och klippa mej. Ska bli SÅ skönt!

IDAG fick jag förresten klänningen som jag ska ha på julfesten på fredag. Inte en dag för tidigt…TACK OCH LOV så passade den bra. Den var faktiskt supersnygg och precis som jag hade tänkt mej. Lite rockig sådär. Det blir inte vitt/spets och bondmoraflätor på fredag nämligen. 😀 Ska visa er sedan. Nu är det verkligen dags att sova!!!

10 comments

 1. CiliaH says:

  Inte förrän om ett år! Hur ska vi kunna hålla oss 😀 Vill ju se reportaget nu!

  Supersöt tunika, jag gillar också Bondelid så nu får jag nog ta en sväng på MQ och snoka idag 😉 Har nämligen bestämt mig för att trotsa förkylningen och gå på jeansjakt idag. Får krupp på att bara ha ett par!

  KRAM

 2. alegni says:

  uh, vad jobbigt att bli tvungen att vänta ett helt år på resultatet… men man kanske hinner glömma det mellan varven och fokusera på annat 😉 fina är ni i alla fall, både du och gubben!
  kram
  ingela

 3. sara - mamma till wilda says:

  Sitter o kollar igenom en massa bilder från ert hus. Ska påbörja renoveringen av vårt nyinköpta hus den 15 januari och behöver inspo. Ni har det verkligen fint.. Ser fram emot bilderna lika mycket som du haaha

 4. A House With A View says:

  Hääärligt inlägg! Så spännande, så fin man, så fin tunika och SÅ FINT HEM!!! Buhu, kan inte vänta till nästa jul för att se reportaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kraaaaam aka

 5. Min plats i solen says:

  Vilken spännande dag! 🙂 Det blir säkert ett jättefint reportage men lite trist att det dröjer ett helt år tills vi kan se det. Tänk att de är igång och gör reportage ett helt år i förväg. Det är verkligen framförhållning det. 😉

  Ha en fin kväll och ta igen er efter allt städande och fixande!

  Kram Lotta

 6. Jenny says:

  Hej Snygging! Vad fin den är din nya tunika, en sån vill jag oxå ha;)

  Ska bli jättespännande att se reportaget till nästa jul! Kul att Betty o Tyra är med:)

  Vi hade vår julfest för två veckor sedan*fniss* Hoppas ni får det trevligt ikväll!

  Kraam Jenny

 7. Amanda says:

  Vad snygg tunikan var! Hade jag inte själv varit på tjocken hade jag rusat för att hitta en sådan jag med!

  Kakfatet var också helt underbart! Får man vara nyfiken och fråga var du fyndat det??

Lämna ett svar