Tyra 4 månader

Redan 4 månader. Mammas coola söta gosbebis, tiden får inte gå så fort. Du är min sista lilla bebis och jag vill ha dej liten LÄNGE! 🙂


Hon var nära att rulla runt från rygg till mage i förrgår, det var bara armen som ”förstörde” rullningen. Men det verkar snart vara på gång iaf. Rulla runt från mage till rygg gjorde hon redan innan hon blev 1 månad. Hon är tidigare än Betty.


Igår fick hon första smakportionen! 🙂 Hon ska få börja med gröt på kvällen, så det var banangröt som hon fick prova på igår och hon smaskade glatt i sej 2-3 tsk.

Hon har tappat hår och nu har hon en randig frisyr! 😀

CHARMIGA UNGE!

AC/DC mössa och body från H&M. Röda jeans från Polarn o pyret.

Här kommer något som ni aldrig har sett förut på min blogg. Jag brukar ju fota min äldsta son Linus så fort jag får tillfälle, men han brukar ju aldrig vilja att jag visar han på bloggen. Så det enda som jag har visat förut är bilder på när han var bebis. Men i morse när jag fotade med telefonen på min äldsta och yngsta i soffan så sa han plötsligt OK när jag frågade om jag inte fick lägga upp den på bloggen. 😀 Plötsligt händer det! Kanske ska köpa en trisslott också?


Mina FINA FINA barn. Linus 17 år och Tyra 4 månader. Mamma älskar er så!!! PUSS.

11 comments

 1. CiliaH says:

  Grattis till minstingen på fyramånaders-dagen! Kul att få se storebror på bild med 🙂

  Ja, gissa om det ska bli skönt med NOLL aktiviteter. Det normala är ju att minst två ska iväg på varsitt håll…

  KRAM

 2. Lillasyster Johanna says:

  LINUS, mosters snygging!!! Usch vad vuxen han ser ut, jag blev alldeles tårögd. 😀 Var det inte igår som jag vek mig dubbel av skratt när han sa ”Kittnödig, kittnödig, kittnödig, kittnödig…..åååh vaaa hööönt”?! 😉

  GRATTIS Tyra på 4 månaders dagen!

 3. alegni says:

  vad de är söta, dina små älsklingar. linus är verkligen sin mamma upp i dagen – precis samma blick har ni! roligt att han äntligen ville ställa upp på bild, han börjar bli vuxen, tror jag 🙂
  kram
  ingela

 4. Sofia says:

  men vilke snygging till son, han skulle nog min 15-åriga julia falla plandask för, hihi…

  och grattis tyra 4 månader, supercoola kläder!!!!!;-)

  ha en fab dag raring!

  kraam s.

 5. Eija says:

  Måste säga att din son har fått dina drag, det ser man klart och tydligt!
  Grattis till lilla söttjejen på 4-månaders dagen också!

  Och så var det tupparna då….har inte exakt koll på vilken ålder man kan särskilja på tuppar o höns, plötsligt så ser man det bara…tupparna bröstar upp sig mot varandra och har större rödare kammar än hönorna. Du kommer att se så småningom, jag lovar!
  Hos oss blir det alltid minst 50% tuppar. Får de växa upp får man ju större tuppstek, ha ha! Att ha flera tuppar går bra, det är alltid bra att ha en ”i reserv” då de har en tendens att försvinna i rävens spår. Vi har avsiktligt sparat de lugnaste, minst agressiva så att de slipper bråka så mycket med varandra…

 6. A House With A View says:

  Vilka snyggingar!! Så kul att båda dina skatter! Haha, köp du en trisslott!! Och vad myspysigt de har i soffan!

  P.s. Ang din fråga om stövlarna, de är köpta på Scorett! Kul att du gillade dem!!

  Stoor kramiz aka

 7. Viktoria says:

  Sv: tack för att du höll tummarna…. tror dessvärre jag fick ett bakslag i dag men vi får se.
  Så himla söt hon är Tyra och vilken tuff outfit! Läckert som bara den! Mössan var ju liksom pricken över i:et.
  Kul att få se din äldsta grabb med! Trodde knappt de va sant att en fräsch o ungdomlig tjej kunde ha en 17 årig son. Imponerad!
  Mvh Viktoria

Lämna ett svar