Tyra 1,5 år

20111122-153503.jpg
1 år och 6 månader idag!

Tyra börjar bli stora tjejen och kan fixa med det mesta själv. 🙂
Hon älskar att hoppa i stövlarna och mössan och gå omkring. Hon försöker ta på sej overallen också, men den är så bökig. Vår tjej är ett riktigt litet busfrö och det händer saker hela tiden. Har vi inte koll så kan hon helt plötsligt sitta på matbordet!!! Hon grejar, fixar och surrar hela tiden. Hon älskar musik och både att sjunga och dansa. Dansa är nog favoriten, så ibland dansar vi runt köksön hela familjen! Ja inte teensen förstås. Ha ha. Men tycker också om att bara sitta i knä och mysa, kanske lyssna på en bok.

Hon började på dagis för 2 månader sedan och det går jättebra! Hon brukar skratta och vinka på morgonen. För några veckor sedan så berättade personalen att det var så roligt att se henne nu, för nu är hon sitt rätta jag och bara springer på och bus- skrattar.

Hon kan göra sej förstådd och kan t o m sätta ihop 2 ord. ”hitta hä” kan både betyda sitta här och titta här. 🙂 ”tyja” heter hon och ”beppy” heter syrran.

Hon är för det mesta en liten glad tjej, men oj vad hon kan vara tjurig och bestämd. Många bråk med syrran blir det. Och även med hennes mamma och pappa när hon ex. plockar ut kattmaten från skålen för tuuusende gången. Grrr.

Hon älskar att leka med dockorna, vispa i köket, men också att köra med bilar och leka med dinosaurier. Hon tycker om att peka på kroppsdelar och tala om vad de heter. Just nu är mage och navel favoriten. Är nog för att min mage är så stor. 🙂
Tänk att vår lilla tjej ska bli storasyster om ca 1 månad.

20111122-155508.jpg

This entry was posted in Barn and tagged .

6 comments

 1. jessica a says:

  Har inte tittat in här på väldigt länge och ser att det närmar sig nu… och vilken go minsting ni har som snart ska bli storasyster! Vår tjej var precis 20 månader när vår lillkille kom men så mycket som har hänt på de 6 månaderna sen dess. Nu ska jag läsa reportaget i tidningen….
  kram j.

 2. Jenny says:

  Grattis till söta lilla Tyra!
  Vad tiden går snabbt, tycker inte det var länge sen hon var nyfödd:)

  Ha det gott o sköt om dig!

  Kraam Jenny

 3. Barnens Hjältar says:

  Jag såg det av en slump. Efter jag skrivet det kom jag på att du kanske inte visste vem Mirka var men så har jag för mig att jag hittade till dig via Mirka? Kan det stämma tro?

Lämna ett svar