Denna femte förlossning kommer att bli speciell.

Hej på er!
Nu har jag bara gjort inlägg från min telefon på sista tiden. Har knappt öppnat datorn, men nu känner jag mej lite piggare. Ja jag har varit hemma sjukskriven hela veckan och verkligen bara försökt vila! Jag har blivit bättre. Har inte samma värk, fast sammandragningar har jag ändå förstås -men det är ju normalt. Jag känner mej lite piggare också, jag har inte den där förlamande tröttheten som att mitt huvud var i en bikupa…
MEN jag mår inte alls bra, kan ju inte påstå att jag har någon direkt ork. Men jag blir nog inte ”botad” förrän lilla bebis är hos oss. Planen är att stanna hemma hela veckan och göra ett nytt försök på måndag igen.

För att återkoppla till rubriken: Jag har länge känt att det kommer att hända nåt speciellt när bebisen ska komma ut. Inte så att det känns som att något kommer att hända med bebisen. Nej…men jag har en stark känsla av att det blir något annorlunda. Kanske att jag går över tiden och det slutar med kejsarsnitt? Det KONSTIGA är att jag har tidigare bara hoppat över all info när det gäller snitt (har aldrig snittats), MEN nu har jag läst ALLT om snitt. Eller så kanske bebisen vill komma ut flera veckor tidigare? Eller kanske bebisen väger 6 kg? Eller kanske ligger med rumpan nedåt? Kanske jag föder hemma? Jag vet inte varför jag känner så här, men känslan är stark. Får se om det stämmer. 🙂 Har ni någonsin känt nåt liknande?

Tyra & kusin Theodor 17 aug på vår gård. SÖTUNGAR!

Tyra glaaaaad! 😀

12 comments

 1. Moster/syster Johanna says:

  Hahaha, vilken härlig bild i detta tråkiga, trista väder!!!
  En har långbyxor, långärmad tröja och skor. Den andra har varken det ena eller det andra. 😉

  Verkligen SÖTUNGAR 😀

  Många kraaaamar till dig syster yster!

 2. kamomilla says:

  ja du, tänk om man kunde spå.. men jo, jag tror starkt att du har rätt, man kan känna på sig sånt! När jag väntade min första var jag BOMBSÄKER att det var en pojke. Kan inte förklara det, men det fanns inget alternativ- jag bara visste. Så jo, du har säkert rätt med dina tankar. Skönt är det ju om du känner att det inte gäller bebisen i alla fall, utan att det bara kan bli annorlunda än föregående förlossningar.Inte långt kvar nu! hejaheja!

 3. Helena says:

  Johanna: jamen det var ju verkligen varierande väder och då varierar kläderna också! 🙂 kram på dej, snart ska du vara mammaledig igen! 🙂

 4. Lillasyster/moster Johanna says:

  Haha 🙂

  Oj, det lät nästan som att jag skulle vara mammaledig med ett litet syskon till Theodor, men så är ju inte fallet. Ett syskon är inte ens planerat ännu, jag är ju inte lika galenpanna som dig. 😉
  Ja, 31/12 är min sista dag. Sen tänkte jag vara hemma till inskolningen på dagis i slutet på aug 2012. 😀

 5. Helena says:

  Haha nä inte riktigt lika crazy! 😉 Jag har ju annars endel barn som du kan ”låna”! 🙂 tills lillasyster eller lillebror kommer

 6. sari says:

  Hej gopuddingen!

  Har tänkt på dig så mkt på sistone så nu surfar jag in för att kolla, och minsann, det är ju dags snart!!!!! Förstår att det är tungt nu, sista veckorna är bara för jobbiga. Men du, har du inte lite mindre bula nu än förra gångerna? Svårt att se på foton men nog tycker jag du har en ”nätt” liten mage den här gången :-), förstår att du fnyser åt utrycket för du känner dig väl antaglige som en flodhäst nu…hihi… Sedan glömmer man så fort ändå, när bebben är ute känner mig sig sååå smal igen! Hoppas det inte blir snökaos när det är dags bara, checka in på hotell vettja!!! Spa i 14 dgr innan liksom. Men må så gott lilla-gummis-mamman och ladda batterierna allt vad du kan nu, jag surfar in med jämna mellanrum för att se hur du mår. Hälsa Jocke och kidsen också, Linus och Gurran också. Ska bli spännande att få se vem som är där inne och tumlar runt. Lycka till!

 7. Roger says:

  Hallo där, nu längtar man efter sommaren då man ser bilderna =)

  skickade ett mail till er för några dagar sedan, tänkte bara kolla om ni vill dela med er med färg nyansen på den ståendepanelen i erat kök, ser ut att gå en en ljusgrå ton och vi är själva ute efter nått liknande till vårat ädel off whit kök

  Mvh Roger

 8. Helena says:

  Sari: men hej på dej ”spanjorskan”! Hur har ni det? Hörde att det började bli kallt nu så du köpte en poncho. Kallt med +20? Hihi. Låter härligt tycker jag!
  Tack så mycket kära du, men nätt? Ha ha ha! Nä nu längtar man bara tills detta är över och vi får ha lilla bebis här. Är ni nöjda med barn nu? Kul att du hörde av dej! Hälsa så mycket till alla. Jocke hälsar tillbaka! Lät skönt med 2 veckors hotellvistelse innan förlossningen annars…hihi. Kram

 9. jessica a says:

  Härliga sommarbilder, skönt istället för regnrusket vi har här söderut just nu! Har ju bara två barn men har verkligen inte haft nån känsla före förlossningen nån gång. Första barnet kom 3 veckor före utsatt datum och jag fattade inget förrän bm sa att ”nu rullar vi in på förlossningen” och med nr 2 trodde jag på kvällskvisten att det nog skulle ta ytterligare nån dag innan de riktiga värkarna satte igång, mindre än en timme senare gick vattnet och 3 1/2 timme efter det var vi tvåbarnsföräldrar…. nä noll koll är nog mitt mellannamn!
  kram j.

Lämna ett svar