Tröttisar och fest på G

20121127-080233.jpg

Gäääsp. God morgon på er. Sovit gott?
Här hemma vet jag inte riktigt vad det är med barnen…
Igår så somnade aldrig Tyra så hon fick komma ner till oss och hon var på strålande humör!!! Hahaha den tjejen är rolig alltså, jag filmade henne när hon sjung blinka lilla stjärna och höll låda. Hon somnade vid 22.30 i sin säng…
Betty vaknade vid 23.30, men somnade om i sin säng och slutligen Meya då. Vid 24 så vaknade hon, ställde sej upp i spjälsängen och hoppade upp och ner, samtidigt som hon morrade -väldigt glad och pigg. Suck. 😀
När hon somnade? Vågade inte titta vad klockan var, men säkert närmare 2(!) i vår säng.

Det var trötta barn i morse och när Betty sa att hon inte ville ha frukost för hon hade ont i magen så bestämde vi oss för att ta ledigt från dagis. Skönt att ha den förmånen när man är mammaledig.

På fredag så ska syrran vara barnvakt till busfröna, jag har inte vågat tala om för henne om ”sömnproblemen”, hennes man är nämligen inte hemma så hon ska ha alla själv plus sina egna så… Eh… Men det kommer nog att gå bra! Hehe.
Jag har nog inte talat om vad vi ska göra? Jocke och jag ska på JULFEST med jobbet, det ska bli jättekul! Dessutom så lyxade vi till det och bokade hotellrum, mys! 😀

Jag älskar ju fest, att klä upp mej och ja allt som har med party att göra. 😀 men den här gången kände jag inte riktigt för det. Ville helst ha nån klänning som jag hade hemma. MEN jag har ju haft så varierande storlekar de senaste åren, från S till L. 🙂 och hittade inget som passade nu, så jag skickade efter en ny klänning från Bubbleroom, stackars mej va? 😀 Visar er sedan!

Nä nu mer kaffe så jag lyckas hålla mej vaken. Ha en bra dag! Kram

This entry was posted in Blandat.

One comment

Kommentera