Tripp Trapp Trull

Jag har ju nyligen blivit moster igen! Johanna har ju kämpat ut lilla Theodor (är det rätt stavning Johanna?).

Sötingarna: Theodor (2 dagar), Tyra (7 veckor och 2 dagar) och Betty (1 år 8 mån)


Tyra såg ut som en jättebebis bredvid lilla nyfödda Theodor som väger ca 3 300 gram. 😀

För någon vecka sedan så fick vi besök av min söta kollega Ulrika.

Hon kom med presenter till Tyra och Betty. Tyras present ser ni i bilderna ovan, det är storlek 68 så den är liiite stor fortfarande, KappAhl. Ulrika berättade en rolig nyhet, hon väntar sitt tredje barn i december. 🙂  Företaget vi jobbar på har över 200 anställda, men just i vårt kontor så är vi en liten grupp på 6 personer och 4 av dessa 6 har fått/får barn 2010!!!  Tjoho vad chefen måste jubla! 😀

7 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Haha, japp det är rätt stavat. Blev det exakt 7 veckor mellan dem? Det har jag inte tänkt på. 🙂 For ni och badade efter ni varit hos oss? Guuud vad varmt det är idag oxå. Jag kommer ju blöda några veckor till så det blir ingen badning alls för mig i sommar. Typiskt!
  Igår kväll blev det premiärturen med Emmaljungan. Den rullade på som en dröm! Rullade gjorde även min nya mage för varje steg jag tog… 😉

 2. Helena says:

  Johanna: Ja exakt 7 veckor! 🙂 Ja vi tog bilen ner till sjön hemma så att Betty skulle få bada lite, men det kom en hund och 2 tjejer så hon ville mest gå till hunden istället för att bada. 🙂 Vi blev inte där så länge. Jag har inte badat…vill inte gärna gå klädd i bikini precis…!
  Skönt att vagnen verkar vara bra (fattas väl annat med en ny snygg vagn)! hahaha Ja du…den där magen. Jag brukar lixom knåda med min som en härligt dallrigt deg…eller nåt. Åh YES vad man älskar den. PÖSS!

 3. Pirre says:

  Hej tjejen. Allt väl?

  GRATTIS, ni har ju fått en liten tös ser jag nu. =)
  vad underbart med en liten bebis i familjen, saknar den tiden så mycket =)

  Kul med irednings reportage, du får hojta till när den kommer ut.

  Ha det gott i värmen. Kram Pirre

Lämna ett svar