Trevlig lördagskväll/trött söndag och ny bil

Hej på er bloggläsare! Vi hade en jättetrevlig kväll igår! Jocke och Micke tog självklart på sej rollen som grillmästare! 😀 Medans barnen, jag och Kicki var inne. Men de skötte sej utmärkt -det blev SÅ gott!

Bus-coola-söt-tjejerna mumsar på äpple; Betty, Molly och Tyra

Betty tyckte att Hilma, 1 månad gammal, var SÅ söt!

Ojojoj vad det var spännande med en liten bebis tyckte både Betty och Tyra. Men allra helst Tyra. Hon skulle dit hela tiden och vagga (skaka som bara den) bebisen. Så det var ett evigt passade. 😀

Molly och Betty lekte och Tyra försökte hänga på och jag fick ju lära känna en ny bekantskap -en jättegullig tjej. Så himla kul. Lilla söta bebisen Hilma sov mest hela tiden.

Kicki, Micke, Molly, Betty, Tyra & Jocke


Idag segar vi på för döttrarna har varit extremt vakna i natt…eller ja iaf Tyra som fick för sej att vakna klockan 4!!! Extremt ”morgon”pigg. Suck. PUSS på dej Jocke för att jag fick ta en skön ”somna-om-lur-på nästan-3-timmar!!!”

Senare ska vi åka och hämta mina söner som har varit hos sin pappa i helgen och titta på bilen som Linus har köpt. Jojo nu fattas bara körkortet. Spännande! 🙂 KRAM

3 comments

  1. Carina says:

    Det där med ”morgonpigga” barn ligger som ett minne någonstans i mitt bakhuvud:)
    Nu för tiden är jag vaken lååångt före mina barn….tonåringar du vet:)

Lämna ett svar