Tjejernas söta julklänningar

Bild hämtad från ellos.se

För några veckor sedan så fick jag hem döttrarnas klänningar som jag hade tänkt att de skulle få ha på julafton. Jag tyckte att den här klänningen var SÅ söt att jag bestämde mej för att de skulle få vara likadant klädda. Klänningarna (med blusen som är till) skickade jag efter från ELLOS och eftersom jag hade rabatt så blev de ganska billiga.

Bild hämtad från ellos.se

Passade även på att beställda ett lucialinne till Betty och en festklänning till mej också! 🙂 Mer om min klänning senare. Den har inte kommit än och jag vet ju inte ens om den passar…fast jag tog storlek 38 så det borde den. Planen är att ha den på en julfest. Om det nu blir av. 😀

7 comments

 1. Daniela says:

  Vilken fin klänning! Jag försöker hitta åt mig själv en klänning, så jag väntar på att få se hurdana finkläder du har köpt åt dig.
  Kram, Daniela

 2. Eija says:

  Jättesöt! Är också ute efter en klänning till sjuåringen, hon sjunger i kören som ska uppträda i stan så hon vill förstås vara fin då…vände mig till Tradera igår. Få se om det blir något vettigt därifrån.
  Ha det bra
  Eija

 3. CiliaH says:

  Så söta de kommer att bli 🙂 Jag har köpt julklänning åt Matilda på PoP som hon även ska ha när hon fyller år. Blir födelsedagspresent dessutom åt henne 😉

  Håller tummarna för att din klänning kommer att sitta som en smäck.

  KRAM

 4. Jenny says:

  Hej Helena,
  Jättesöta klänningar! Jag hittade en söt röd klänning på Lindex till lilla Vera häromdagen:)

  Vilka fina bilder från dopet här nedan, o vad smarriga era smörgåstårtor ser ut!

  Kraam Jenny

 5. A House With A View says:

  Verkligen supersöta klänningar!! Ser fram emot att se din festblåsa också 🙂 tycker du är såå duktig som gått ner i vikt, avis, hihi. Häärliga bilder från ert dop också!

  Kramizar aka

 6. Min plats i solen says:

  Ursöta klänningar! 🙂 Flickorna kommer att vara jättefina på julen. 🙂 Minns när mina tjejer var små, de älskade sina Madicken-klänningar. 🙂

  Fina kort från dopet också. Vilken härlig dag! 🙂

  Sköt om dig Helena!

  Kram Lotta

 7. Sofia says:

  hej raring! vilka bedårande klänningar du har köpt till dina godingar, de kommer bli söta som socker!:-) hoppas allt är bra med dig!
  kraam s

Lämna ett svar