Tävling i samarbete med Jotex

Jag är glad att i samarbete med Jotex kunna lotta ut en jättefin julklapp till er. En vinnare får allt på bilden hemskickat lagom till julpyntandet.

bloggtävling

Det innehåller följande:
Gustavia knytbandsgardin i röd färg. En fin elljusstake i vitt, en varm härlig pläd samt Grace julröda kuddfodral med vinge, 2 st i måtten 40×40 cm.

Pläden är min favorit! Underbar.

Denna gång ska ni få jobba lite för att kunna vinna.

1. Ni tipsar om tävlingen på på er blogg, instagram, facebook osv. Saknar ni sociala medier så går det bra att vara med ändå. Skicka då tipset till 5 vänner per mail/mess/osv 😀

2. Sedan skriver ni en kommentar under detta inlägg samt bifogar eventuell länk -där ni tipsat.

Tävlingen/utlottningen avslutas lördagen den 23 november. Jag drar vinnaren den 24 november.

Stort LYCKA TILL!

Mer inspiration hittar ni på jotex.se

45 comments

 1. Petra Eng says:

  Åh vilken mysig tävling! Klart jag är med. Har tipsat på både Facebook och på Instagram. Tyvärr slutat blogga.
  Hoppas ni har en mysig dag! Kram

 2. Jenny says:

  Tipsat om tävlingen och din blogg på Instagram och gillat på det du la ut på facebook. 🙂

 3. Hanna Johansson says:

  Hej hej, vilken rolig tävling!
  Åh vad jag hoppas på o vinna! 🙂
  Är så sugen på de fina julgardinerna, skulle passa perfekt här hemma till jul!
  Jag har tipsat om tävlingen på Instagram! (Insta_Hanna)

  Ha de gott!

 4. Lizettie says:

  Klart jag har delat tävlingen raring, håller tummarna för en vinst nu då 😉 Kram på dig!

 5. Alma Stigmarker Dahl says:

  Hej! Jag har länkat till din blogg på min Facebook men jag är inte tillräckligt tekniskt för att få in länken här :-/ Hoppas det går bra ändå! Otroligt fina grejer som hade passat super i vårt nya kök! //Alma

 6. Anette says:

  Vilken fin vinst :-)! Jag har tipsat på min Facebook – Anette Kristoffersson (vet inte hur man delar länk därifrån!)

 7. Linda H says:

  Ååå sikken mysig tävling, tänk att färgen röd kan vara så speciell så här års, blir varm inombords när jag tänker på tanken att om två veckor så är advent här och det vore så kul och inspirerande att få chans att få vinna dessa fina vinster, vet redan nu vart jag skulle placera/hänga dem. Så nu hoppas jag på tur.

  Dessvärre har jag ingen blogg men har delat till mina fina vänner på instagram på ( )
  Hoppas att de tittar här också.

  Ha en trevlig kväll/Linda

 8. Birgitta Abrahamsson says:

  Har jag tur nu så ska min älskade dotter få denna jättefina vinst. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Så hon skulle bli så glad för vinsten så hon kan göra lite fint i sin lägenhet till jul. Hon har verkligen varit en kämpe! Håller tummarna hårt! Har ingen blogg men tipsat till tävlingen på mitt Facebook.

  Kram/Birgitta

 9. Madelene Abrahamsson says:

  Så kul med tävling 🙂 Håller tummarna för att jag vinner. Har haft ett väldigt tufft år med svår cancer så att få vinna skulle verkligen pigga upp! 🙂 Jag har tipsat om tävlingen på facebook. Ha det fint!
  Kram Madelene

 10. Rol Abrahamsson says:

  Skulle jag vinna nu så skulle min helt underbara fru få den fina vinsten i julklapp. Hon har ställt upp 150% på våran älskade dotter som nyligen haft svår elakartad cancer. Hon är guld värd. Hoppas på tur nu. Håller tummarna hårt!
  Har tipsat om tävlingen på mitt fb.

  Mvh Rolf

 11. Elisa H says:

  Wow! Mitt kala vita kök behöver verkligen Jotex hemtrevliga touch <3

  Tipsat på min FB! Kan inte klistra in länken här? Copypaste funkar inte… men kan maila länk om du vill se ?

  Häls Elisa 🙂

 12. Maud Sundgren says:

  Hej!

  Åhh vilket fint julpaket med vackra textiler och för att inte tala om ljusstaken 🙂
  Vore underbart att få dela upp detta och ge det till barnen som flyttat till egna lägenheter och som inte
  hunnit skaffa sig så mycket julsaker än…. 🙂 Lyckliga skulle både jag och dom bli 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget på min facebooksida i namnet Maud Sundgren
  https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10151865620663423
  Hoppas och håller tummar och tår – att jag denna superfina vinst – vinna får!

  Kram från mig

  Maud Sundgren
  maud.sundgren@gmail.com

 13. Christina Frisberg says:

  Ja jag vill gärna vara med och tävla om så fina julinspirerande vinster!!! 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Åååhh! vad det skull glädja både mig och mina barn om just vi fick det så fint här hemma till jul, det skulle bli väldigt fin julstämning!!!
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 14. Anna Andersson says:

  Å, den här tävlingen är ju helt underbar med massa fint från Jotex. Nu hoppas jag verkligen ja har turen på min sida och kunna julpiffa med allt på bilden :). Självklart jag har tipsat om tävlingen i min blogg http://annasvardagsliv.blogspot.se/ där jag längtat till dig. Samt på Facebook där jag heter Anna Andersson.
  Ha en bra dag. Kramar Anna

 15. Camilla Sandmark says:

  Hej!
  Jag är gärna med och jag har delat på facebook. Tyvärr vet jag inte hur man bifogar länken…

 16. Moa says:

  Har delat på Facebook, Moa Hedén. Vet inte hur man delar det.
  Vore jätte kul att vinna, älskar jotex jul. Är andra julen jag bor själv så vi har inte jätte mycket julsaker ännu, och gravid och småbarnsmamma så är det massa annat dom ska köpas!

 17. Zandra Sundgren says:

  Vilken härlig tävling ! Har tipsat vidare via min facebook 🙂
  Vet tyvärr inte hur man länkar det hit…

 18. Sören Andersson says:

  Hejsan, vill gärna delta i denna trevliga och juliga tävling om härliga textilier från Jotex. Såklart så skulle denna fina vinst göra att det blev extra julfeeling här hemma. Lovar att både kuddarna och den trivsamma pläden skulle sitta som en smäck i våra ljusa soffor…
  Delar tävlingsinlägget på fb (Sören Andersson)

  Mvh / Sören

 19. Marie L-m says:

  Underbara saker Jotex har!
  Delat på fb ( Marie L-m)
  Och gillat på insta, men
  har inte en aning om hur
  man kan bifoga länkarna…
  Fullständigt hopplös, när
  det gäller det tekniska…
  Ha det så gott/ Marie i Visby

Lämna ett svar