Tack

Tusen tack Ann-Mari för en rolig fest med god mat och dryck och GRATTIS än en gång! 😀

Ann-Mari, Lizettie och jag (det ser ut som att cowboyen där bakom smakar på Lizetties drink... 🙂 )

Fantastiskt ordnat med barpersonal och kockar! 🙂 Alla våra ansikten fanns på Most Wanted skyltar, missade att fota det. Nu var ju vi sen så vi missade en hel del lekar och Tequila race men Joakim och jag har haft det superbra. Tänk vad lite vuxentid är välbehövligt och gärna tillsammans med den man lever med. Nu var vi ju inte direkt tillsammans hela tiden på festen, men vi delade hotellrum iaf! Hehe.

Här kommer en HEL HÖG med bilder från festen.

Ooooops. PÖSS!

Ulrika & Lizettie

Lizettie & Ann-Mari

Satt vid samma bord som Maria, Leif , Jocke, Ulrika, Lizettie, Helena M OCH den där kryddblandningen som Maria hade med sej direkt från prärien eller nåt! 😉

Mycket duktiga trubadurer! Hade varit toppen om de också klämt in lite hits från topplistan och gamla hederliga rocklåtar om du frågar mej. Men smaken är som baken och min bak är inte som andras! 😉 Andra bilden är det Tomas (en av Ann-Maris två söner) och jag.

Lizettie, jag och Ulrika dansade för fullt

japp som sagt. Vi dansade! 😀

Ann-Maris syster, indianer på scen, Ann-Mari, Ulrika och erm…Maria tror jag! 😀

Det mest omaka paret, älle?! 😀 Love ya min snygging!

Liz, jag & Maria

Ett dygn utan barnen och nu känner vi oss som nyförälskade igen… 😀 Men jag måste ju säga att en natt borta räckte, uffa vad jag längtade efter de små på vägen hem. Kändes som vi hade varit borta i evigheter. Men när de blir lite större så åker jag gärna bort en weekend med min man sambo. Syrran sa att allt hade gått så bra och de var välkomna igen! Pust. Jag var lite rädd att hon skulle bli avskräckt. Hihi. Barnen hade somnat vid 20 och vaknat vid 7 och inte verkar de små sakna sin mor och far heller. Nähä. 😀 Nä det är SÅ skönt att allt fungerade så bra!!!

Jenny skickade den här bilden på våra tre tjejer och hennes två när vi var på festen. SÖTUNGAR!
20120618-162402.jpg

Nu ser jag fram emot Midsommarhelgen då Jocke och jag ska bo med döttrarna två nätter i en liten stuga. 🙂

7 comments

 1. Anna-Mamma och Socionom says:

  Jag hoppas med den riktiga sommaren kommer snart, det ska bli fint i midsommar iaf;) Vilken dunderfest ni verkar ha varit på:). Och superskönt att det gick bra med barnen, klart ni ska på weekend! Kram

 2. Marina - mamma till 5 says:

  Så trevligt ni verkar haft det!

  sv: Om man ska få barnvakt till alla barn så får det nog bli uppdelat.. Vi har varit iväg på föräldramöten och såna ”småsaker” och då har min mamma och moster kommit hem till oss och varit barnvakter..
  Om vi skulle åka iväg och vara borta ett par timmar ( en natt ) så får det nog bli lite uppdelat.. Lukas och Filip brukar åka hem till farmor ibland och sen så tar vi nog hit min mamma och moster så de är här.. Tror det är lättast så för alla inblandade att vara på barnens hemma”arena” speciellt då ingen av tjejerna nån gång har sovit borta..
  Hehe.. Blev långt skrivet om något så lätt för vissa: barnvakt.. 😉

  Kram

 3. Ansibecki says:

  Härligt! Det ser jag ju att ni hade det kanonbra! Fina bilder. Ja, man behöver verkligen få roa sig lite på egen hand utan barnen ibland. För att fylla på lite energi och slippa allt ansvar för en stund…
  Vi var på Astrid Lindgrens värld med familjen. Köpte tvådagarsbiljett och övernattning på hotell. Riktigt mysigt det med men inte riktigt samma sak… 🙂

 4. Anna says:

  Hej Helena, vad kul att läsa om festen! Och vad skönt att det gick så bra att lämna barnen borta över natten. Bra och klok investering i er vuxna, både för orken och för relationen!
  Jag förstår verkligen om du har begränsat med tid att skriva blogginlägg men OM du skulle ha tid men sakna inspiration, skulle det vara jättekul med fler bilder från huset (även om vi redan fått se mycket, bara kul att se igen!), ni har det ju så himla fint! Kan du inte berätta lite mer om ditt jobb, jag har missat vad du jobbar med och hur du hamnade just där. Inlägget om dina olika frisyrer var jättekul och jag slogs av att du verkar ha så tjockt och fint hår. Mitt eget blev minst sagt tunt efter två täta graviditeter och det vete 17 om det någonsin hämtar sig 🙂 Men två fina döttrar blev det i alla fall och det är ju viktigare!
  Kram från en läsare i Uppsala

Lämna ett svar