Svar på era frågor

Jag har fått några frågor av er som jag valde att svara på direkt här istället eftersom de flesta är vanligt förekommande frågor. Den absolut vanligaste frågan som jag får på bloggen eller mailen är vad tapeten i matrummet heter. Ni får jättegärna ställa frågor. Jag försöker svara på alla, men ibland tar det lite tid…hoppas att ni har överseende. 🙂

1.    Hej! Jag undrar vad den fina tapeten i kök/matrumet heter? MVH Jenny

fastnade direkt på dina härliga bilder här till höger från ditt matrum! I LÖÖVE IT. Dels har du samma matgrupp som jag – men TAPETEN. Underbar!! Vad är det för tapet? Minns du namn och märke blir jag överlycklig./Sara

Namn: Sweet Bay Wedgwood/Cream

Tillverkare: Sanderson

Det var det första rummet som Jocke tapetserade i vårt hus. Snart 3 år sedan. Vi är verkligen supernöjda med den och den funkar sommar som vinter. Känns som att jag aldrig kommer att tröttna, men man ska väl aldrig säga aldrig… Kan rekommendera att beställa hem tapetprover från Tapetorama -det gjorde vi. HÄR hittar du tapeten. LYCKA TILL med era roliga tapetval! 🙂

2.   hej måste bara fråga vart du har fått tag på den fina kranen i köket. köket är underbart fint /alexandra

Namn: Tapwell Classic Köksblandare

Tack så mycket! 🙂 Vi beställde vår kran (som vi är mycket nöjda med) HÄR.

Syrenträd tillsammans med perenner. Vårt hus där bakom.

3.    Syrener älskar jag, vi har ljuslila och luktar lagom gott. vad blev det för färg hos er, två färgad?/Sarah

Svar: VINRÖDA-KARMINROSA BLOM MED VIT INSIDA MED HÄNGANDE KLASAR i JUNI/JULI.  Det är en Hängsyren. Blev tvungen att kolla, visste inte riktigt vad jag hade köpt tydligen. Hihi. Älskar också syrener, hoppas denna växer upp och blir fin!!!

4.    Måste bara få fråga (som även någon annan tidigare gjort), blev du gravid även denna gång med spiralen inne? Har själv kopparspiral och har inte några planer på fler barn just nu iaf. Hälsningar Stina i Luleå

Svar: Ja jag blev gravid med spiralen inne! Kopparspiralen är fortfarande kvar och kommer att få vara det eftersom den sitter fast och de måste operera bort den en tid efter bebisen har kommit. Det SKA ju vara säkert, men sätter de dit den fel så funkar det ju inte alls… Är du orolig så boka en tid så att de får titta efter så att den sitter riktigt. Kram

_._._._._._._._._._._._._._._.

Oj det var inte meningen att ta ett sånt här långt uppehåll från bloggandet, blev visst över en vecka. Det har varit fullt upp här hemma. Jocke håller på att färdigställa Tyras rum och då blir det så att jag har hand om barnen samt fixar lunch och middag osv. Sedan på kvällen när det skulle finnas bloggtid så kraschar jag tidigt…är så fruktansvärt trött, även fast den allra värsta förlamade tröttheten har släppt.

Sedan har vi ju varit på Midsommarfirande i 2½ dygn på Malnbadet i Hudiksvall (mer om det sedan) med mina föräldrar och min syster Jenny med familj. Mina söner valde att vara hos pappa -första midsommaren ever.

Vad glada Jocke och jag blir för alla grattishälsningar. Ni är så gulliga. TUSEN TACK!!! Lilla bebisen i magen börjar kännas verklig nu (inte så konstigt att det känns verkligt så mycket som jag sväller!!!) och vi ser verkligen fram emot december då bebisen vill komma ut till oss. Lillplutten eller pluttan. 😀

2 comments

 1. Isabelle says:

  Sv: Men det kommer säkert gå hur bra som helst! 🙂

  Jo det kanske är det iaf. Aja tur att det inte är något stort beslut att fatta 😀

  Kram!

 2. Sara says:

  Tusen tusen TACK Helena – nu ska jag botanisera bland underbara tapeter 🙂
  Sommarlycka 🙂
  Kram/Sara

Lämna ett svar