Sur på wordpress

Ja nu är jag sur. Går inte att ladda upp bilder i bloggen av någon anledning helt plötsligt. Får felmeddelande. Eller det funkar tillslut. Men jag kan inte sitta och vänta 20 minuter för att EN bild ska laddas upp. Suck.
Dessutom funkar inte vattenstämpeln helt plötsligt heller och eftersom jag tänkte lägga upp bilder på barnen så funkar det inte alls. Andra kvällen som jag sitter med datorn och försöker. Argh!!!

Det funkar dock finfint att ladda upp bilder med wordpress app, så jag bjuder på ett gäng bilder som jag tog med iPhonen när jag och döttrarna var på promenad idag.

20130612-225908.jpg
Mysigt!
Betty och Tyra är friska så de ska på förskolan imorgon. Men Meya är inte pigg ännu, även fast hon är feberfri. Jocke får ta vabben i morgon. Med ett barn bara, Gud vad lättsamt. Hahaha skrattade hon surt.

Hälsningar från solstrålen

One comment

  1. Marina - mamma till 5 says:

    Hehe.. Känner så väl igen det där.. Bara en unge hemma att ta hand om, vilken lyx! 😉
    På morgonen har jag varit på min äldsta grabbs första skolavslutning så nu är vi tre hemma på dagarna ett tag innan alla går på ”semester”..
    Kram

Lämna ett svar