Jag är fortfarande…

…sur. Nä det är jag inte…jag är förbannad! Nä…nu överdriver jag. Jag är bara lite lätt, nä jäkligt irriterad över att jag inte ska kunna lägga till bilder i bloggen och inte använda vattenstämpel. Förstår inte varför det är fel och känner att jag inte har tiden att orka bry mej heller. Det ska bara funka. Punkt slut. Menmen…nu gör det ju inte det. Jag struntar i bilder på barnen så länge och hittar andra bilder, som visserligen tar tid att lägga upp, klagar lite till min blivande man så länge (ja ska jag gifta mej nån gång så ska det bli med den karln och ingen annan).

Svamlar jag nu? Ja lite. Pratar jag med mej själv? Typ nästan, men DU läser ju detta så lite kul/intressant/knäppt måste det ju ändå vara. Typ.

Ikväll har jag packat två väskor. En till mej och en till Betty. Jag ska iväg med jobbet imorgon och sover en natt borta och Betty ska åka med farmor och farfar till Uppsala och bo hos hennes kusiner i TVÅ nätter. Gissa om hon surrar om Uppsala och denna resa…om och om igen. 🙂 Fast nu ljög jag visst, lite sådär socialamedier-lögn. För att det ska låta bättre. Jag har inte alls packat min väska än nämligen. Jag rev bara ut ett berg av kläder som jag äger men som jag bara tycker passar andra, om ens det… Men får jag med mej bikini, ombyte, linsvätska, lite smink, vin -ja då klarar jag mej långt. Tror nästan att vin och bikini räcker faktiskt! 😀

Nu ska ja snart gå och krypa ner här och sova några timmar. Förhoppningsvis utan att någon väcker mej mitt i natten...

Snart ska jag krypa ner här och sussa några timmar. Förhoppningsvis utan att bli väckt flera gånger på natten…

Annars då? Jo jag har suttit här i soffan och tittat igenom 163 bilder som den japanska fotografen tagit på oss/vårt hus. Sedan svarat på frågor vad vi renoverat och vilka möbler vi fixat till eller som Jocke har snickrat. De jobbar snabbt. Boken ska ju redan vara klar i augusti.

Idag åkte jag och mina kära kollegor till Maria. Hon och hennes man hade fixat en underbart god sillunch. Älskar sill. Det regnade så vi fick sitta inne, men det var mysigt ändå. Jordgubbar till efterrätt. Mmm.

 

20130613-223512.jpg

3 comments

  1. anna says:

    hahahaha, du är så underbar och så lik mig….är så typiskt mig att vara sådär vimsig 😉 Du skulle sett min packning till sweden rock, jisses säger jag bara 😛 Kram

  2. Linda says:

    Jag får inte heller upp några bilder i min blogg, får bara felmeddelande hela tiden:(
    Länge sedan jag var här inne och läste nu, hoppas allt är bra med er, Kramkram

Lämna ett svar