Stranden, lek och barnmöbel

Meya softar på stranden

Idag var det verkligen en toppendag. Jag tror att det har varit fint i större delen av landet faktiskt?!

Under förmiddagen var det sol och varmt så vi bestämde oss för att packa ihop och äta lunch på stranden. Precis när vi åkte kom stora feta molnet. Men det gjorde inte så mycket att det var molnigt när vi satt på filten på stranden och åt. Bara praktiskt när barnen är med.Solen kom sedan och stannade kvar till sena kvällen. Har varit 23-24 grader idag. Härligt.

Betty doppade sej, Tyra gick bara ut fram och tillbaka och Meya doppade benen. 🙂 Jag vet inte vad det var med tjejerna, men de var inte sugna på vare sej bad eller gräva i sanden. Det enda de ville var att äta/fika och leka i lekparken. 😀 Fast det är klart, de vaknade 5.30 i morse och ville INTE somna om. Då hade Jocke och jag sovit ca 4 timmar. Zzzz. Vi har nog varit trötta allihopa idag.

Sedan for vi hem och hämtade Linus och kusin Victor och åkte till en Pizzeria för att mumsa i oss kebab. Barnen ville inte hem efter det, så då for vi till en lekpark innan vi styrde hemåt igen. T o m Linus och Victor lekte. Hihi.

När vi väntade på maten så sjöng Betty den egenkomponerade låten: "Jag är en liten gullig tjej!" flera gånger men när jag tog upp tfn för att filma henne så sjöng hon: "Jag är en liten bajskorv" Hahaha. (stavar man sjung eller sjöng???)

Vad mer? Jo jag är fet (bläää för helkroppsbilderna på mej från stranden idag -som jag INTE visar er-), ser riktigt gravid ut, så uppblåst! SLUT på ”semestergott” nu!!! Å annars då? Jodå, den romantiskt filmen igår hette The VOW och var bra tycker jag. Ikväll blir det också film med älsklingen. Tror att filmen heter typ Lost Valentine. KRAM till er som tittar in här

Oj höll på att glömma barnmöbeln, skulle ju visa den också ju. 🙂 Den köpte vi för 400 kr på RUSTA, har kostat 800 kr så det var ett riktigt bra pris. 🙂

Betty och Tyra myser under parasollet hemma.

 

3 comments

 1. CiliaH says:

  Hej fina du! Visst är det underbart med lite riktig sommar äntligen! Vi passar på att njuta i fullo nu dessa sista semesterdagar. Mannen börjar jobba på måndag och jag har en vecka kvar plus att min första jobbvecka gör jag hemifrån.

  Hoppas ni får ännu en fin dag idag!

  Kram

 2. hos familjen vanlig says:

  Så härligt!!! Vad man har väntat på värmen 🙂 Vi planerar oxå strandhäng idag, trots två ganska badkrukiga barn 🙂 men gräva i sanden brukar ju vara poppis iaf.
  kram j.

  ps. det stavas sjöng…

 3. Johanna says:

  En liten snabbis för att säga hej och kolla läget! Ser att ni också njuter av sol och värme-underbart!
  Kram

Lämna ett svar