Sköna dagar!

Här går dagarna i sakta mak, men grymt fort fram ändå! Känns som att man vaknar lite trött och myser med långfrukost och vips så är det kväll…
Känner ni samma? 🙂

Skönt är det med sommar, sol och ledighet iaf. Idag har det blivit lite målning på garderoben och en massa tvättråk är fixat. Ahh blir vansinnig på tjejernas kläder. Fast praktiskt att det bara är 1,5 år mellan så när ena har växt ut nåt plagg så dröjer det inte länge innan nästa kan ha. Många kläder blir det. Helst när Betty har 3-4 ombyten per dag numer. Hon ska ju välja kläderna själv och oftast får hon till det, men ibland ser hon inte klok ut. Haha. Med sju i familjen så tvättar man JÄMT. Känns som att det alltid går en diskmaskin och en tvättmaskin.

20120723-210057.jpg
Jockes syster Johanna med familj bor ju i Uppsala, men har ett sommarställe här, gångavstånd från oss. ”Torpet”. Idag åkte Jocke dit med T och B. Meya sov och skulle äta, så vi var hemma. Betty ville inte åka hem (ovanligt? Nej!) så hon fick vara kvar med kusinerna några extra timmar.
Den här söta bilden skickade Johanna till mej:
20120723-210522.jpg
Blomsterflickorna och kusinerna Betty och Selma

Betty tycker precis som mej att det är roligt att gå runt och utforska våra byggnader på gården. Det märks att hon är större nu och är mer intresserad av vad som finns i skogen och vad byggnaderna har använts till en gång, för länge sedan. Jag hade mobilen att fota med.
20120723-212050.jpg
Det finns blåbär vid vår gamla smedja så det är bara att sätta sej ner och äta!

Fast när jag började prata om de som bodde här före oss så tyckte hon det lät konstigt. Vi har ju alltid bott här! 😀

20120723-213545.jpg

20120723-215041.jpg

Mysiga dagar att minnas när gården ligger täckt med snö. 🙂

Nu är klockan 22 och Jocke och jag ska se en film. Jag har tröttnat på alla typ actionfilmer. Så nu ska det bli nåt romantiskt, får se vad det blir. Hihi. God kväll på er!

4 comments

  1. Katarina says:

    Jag vet precis vad du menar med att vara sju i familjen. Jag tycker att förutom tvätta och diska, så lagar jag mat hela tiden. ”Småvargarna” är ju alltid hungriga! 🙂

  2. Monica says:

    Vilka fina foton! Och visst blir det tvätt, vi som bara är två numera tvättar ofta:-), kanske man är för noga men är något använt åker det i tvätten. Önskar er många fler fina sommardagar:-)

Lämna ett svar