Spegel spegel på väggen där… & ord på väggen

Grabbarna är hos sin pappa i helgen, Betty sover just nu och Jocke och jag har städat och tvättat idag. Mest städat blev det  i köket, vi har aldrig behandlat granitskivorna sedan vi byggde köket (augusti 2008) men så idag blev det äntligen av! Jag vet inte riktigt hur ofta man bör behandla, där vi köpte skivorna så sa de att det var bra att göra det ett par gånger/år, tittar man på burken så står det att behandlingen håller ett par år… Jaja nu är det gjort i alla fall! 🙂 Fönstren på nedervåningen blev tvättade också, på insidan. Skönt! Men i vardagsrummet är det fullt med leksaker överallt…

Jag fick så himla mycket fint när jag fyllde år:

112 (800x600)

116 (600x800)124 (600x800)

118 (800x600)

Både den vackra spegeln och ordet LYCKA fick jag när jag fyllde år. De får sitta på väggen i matrummet. Just nu iaf, man vet ju aldrig när de byter plats… Kaminen som skymtar har verkligen fått jobba hårt nu  dessa kalla dagar. Tack och lov för den!

130 (800x565)

Nu ska vi snart åka och hämta ut min nya mobil, tjohooo -det behövs verkligen en ny, min nuvarande gör inte som jag vill, den lever sitt eget liv och stänger av sej själv hela tiden vilket är otroligt störande + att ljudregleringen har pajat. Linus har beställt nya skor som också har kommit, så det blir 2 paket att hämta. Dessutom så väntar jag på ett paket från Tradera. Spännande. Nästan som lilla julafton! 😉

Tack alla SÖTINGAR för alla gulliga kommentarer! Ni ska veta att jag blir SÅ glad! Titta bara ———-> 😀

7 comments

 1. Sofia says:

  Bedårande spegel!!:-) Jag älskar oxå bokstäver, skulle kunna ha hur många som helst, fniss..

  Kul med ny bil!!:-) Kör lugnt, hihi…

  Kramis Sofia

 2. Jenny says:

  Hej Sötis!
  Jättefina saker du fick i present, passar perfekt där i ert matrum (vars tapeter är såå vackra!!) Kaminen är underbar, är det en nytillverkad i gammal stil??

  Ny mobil skulle jag oxå behöva, min är väl antikvärde på skulle jag tro,hihi!

  Ha en mysig lördag med familjen!

  Kraam Jenny

 3. Camilla says:

  Mmmm så fina födelsedagspresenter!

  Här har också fejats endel idag – underbart med sol men all smuts syns plötsligt mycket tydligt 🙂

  Mina ögonstenar är också hos sin pappa så här blir en lugn lördagskväll.

  Ha det gott – kramar

 4. Anne says:

  Hallå vännen….
  Har haft problem att komma in på din blogg, vet du om det är flera? Nu fick jag gå via google och söka….Jag bara älskar den tapeten, den är så fin. Magen är så fin vännen…
  Kramkram Anne

 5. Grodmamman says:

  Fina saker du fått i födelsedagspresent. Gillar också bokstäver!
  Skönt att få städat lite också, har försökt det hela helgen, men än är det inte städat!:)
  Kramar

 6. Sara Small Town says:

  Hej Helena,

  Vilka vackra detaljer du visar upp 🙂 Dessutom jätte kul att se Sweet Bay i ljusblå. Vi var så nära att välja den i svart/vit, men den ljusblå vet jag inte ens om jag sett förut, SNYGG!

  Grattis förresten till din graviditet 🙂 Jätte kul att läsa om fler som väntar bebis! Fina magbilder du visade nedan. Jag har inte vågat lägga ut några magbilder än, jag vet inte om mina mera bygg/renoverings orienterade läsare tål det *skrattar* Men kanske kan jag smyga in en bild i ett av mina inlägg…

  Ha en fortsatt bra kväll!
  /Sara Small Town

  -Ett drömhus vid kusten tar form – Sekelskifte – Renovering – Byggnation – Inredning – Design

 7. Sussi says:

  Grattis i efterskott då, håller verkligen med om att du fick vackra presenter. Och de gjorde sig ju jätte bra tillsammans vi dörren, vacker kamin också och skön i dessa kalla dagar.
  Vad skönt att få det städat och sen så känner man sig så duktig!
  Ha det super gott Sussi

Lämna ett svar