Gravid 3 barnsmamma på kalas

Magen vecka 21 ( 20+3)

Magen vecka 21 ( 20+3)

Ja rubriken får sammanfatta dagen + dagens bilder i inlägget!

108 (440x800)097 (516x800)112 (488x800)

Det är inte bara magen som växer, hela kroppen sväller fint. Jag har gått upp 9-10 kg och som vanligt så lägger jag på mej mycket vatten, märks på händer, fötter och ansikte. Snart kan jag inte gå utan måste rulla fram… 😉

KÄRLEK!!!

KÄRLEK!!!

Idag har vi firat mina barns kusin VICTOR! Tänk att det var 11 år sedan min syster fick sin lilla kille.”Min” kille har verkligen blivit stor. Grattis igen sötcoolingen!!! 😀

072 (600x800)080 (591x800)087 (585x800)

Betty fick två likadana dockvagnar och två likadana pulkor av tomten, så det blev en tur till Toys r us för att lämna tillbaka dubbletterna och istället kom vi hem med en hel bondgård i trä med hästar och kossor! 🙂 Bongården kommer från BRITAINS och är i skala 1:32.

136 (800x600)

I morgon börjar mina söner sina skolor igen, det blir nog tufft för gossarna att komma upp eftersom de har gjort om dygnet totalt…Tur att det är helg snart så de får vila ut! 😉


15 comments

 1. Tess says:

  Hej Helena!

  Jag gillar din blogg skarpt. Men jag tycker du ska sluta gnälla över dom extra kilon du lägger på dig under din graviditet! Vad glad åt babyn i din mage, det är inte alla som får möjligheten att bära ett barn… 🙁

  Lev, må bra och ta hand om de dina!

  Allt gott!
  /T

 2. Huset vid ån says:

  Hej Helena! God Fortsättning på det nya året. Hoppas att du haft en bra jul o nyårshelg! Jättefina o mysiga bilder från ert julfina hem såg jag i tidigare inlägg. Vilken härlig bebismage du har…Ser så fin ut! Inte rullar du? Men jag förstår din känsla när man ökar i vikt o har vätska i kroppen! Och Lilla Betty är lika ”näpen o söt”….Lycka till med allt! Många kramar Tll dig från mig./ Therese

 3. Camilla says:

  Hej Helena!

  Du är alldeles strålande med din fina ”tjocka” mage!! Ser att Betty har börjat träna med barnvagnen inför lillasyster/lillebrors ankomst 🙂

  Var rädd om dej och må så gott – kramar!

 4. CiliaH says:

  Hej gumman, förstår att det är tråkigt att samla vatten men du är snygg ändå 😀

  *suck* ja, den här febern är ju lite tråkig men hon är ändå hyfsat pigg härhemma. Just nu pysslar hon på sitt rum så jag kan få dricka kaffe i lugn och ro. Välbehövligt efter natten då hon stökat och bökat, pipit och gnällt lilla stackaren.

  Vilken fin bondgård Betty fått. Bra med dubletter som man kan byta 😀

  Ha en bra dag.
  KRAM

 5. Sofia says:

  Men vilken snygging! Tycker du är jättefin som gravid, själv såg jag ut som en flodhäst, haha..

  Betty är ju oxå för gooo!!:-)

  HA en fin dag i kylan, kraam Sofia

 6. Ensamma mamman says:

  De syns inte att du är 3barns mamma eller att du har lagt på dig. Du ser så pigg och fräsch ut. Riktigt snygg! Och vilken underbar mage du har! Kram

 7. Sussi says:

  Vad mysigt att vara gravid, det tyckte jag var underbara perioder i livet! Och så söta kort på mor och dotter tillsammans, det är kärlek det.
  Ha det toppen gott i kylan /Sussi

 8. Grodmamman says:

  Fina bilder på dig och Betty!:)
  Förstår din känsla med att gå upp i vikt under graviditeten, men för mig var det enda gångerna i livet som jag unnat mig att äta allt jag ville utan att få dåligt samvete. Ja, d v s, när jag väl kunde äta igen efter allt illamående!:)
  Kram

 9. Moster/syrra Jenny says:

  Vilken JÄTTEFIN bebismage!!! 🙂

  Victor tackar för gratulationen igen! 🙂

  Bongården såg verkligen jätterolig ut. Den måste vi komma och leka med sen! 🙂

  *KRAM*

Lämna ett svar