Små söta barn och kycklingar

Ikväll var det after work. Det skulle säkert varit skoj, men jag ville hem och gosas med barnen istället. 🙂 så jag hoppade det.

20120906-191142.jpg
Kolla Ulrika vad söt jag blev i mössan!!! Meya tackar för lånet. 😀

Nu har jag jobbat i lite mer än tre veckor. Tiden bara springer iväg. Jocke tycker att det går så pass bra att vara hemma med de tre små busfröna att han ville vara pappaledig en månad till. Så tre månaders jobb blir det för mej. Passar oss bra nu. 🙂

20120906-191745.jpg
Jag, Betty och Meya

Igår så fick Erica och Kjetil en liten Helle, tredje dottern. Stooort GRATTIS!!! 😀

Har jag sagt att vi snart får kycklingar? Näe det har jag nog inte. 🙂 Om ca 2 veckor så (om vi har tur) tittar det ut 7 kycklingar. Två hönor ligger och ruvar på några ägg var iaf.

20120906-193031.jpg
Gosiga Meya och jag

Fredag i morgon, härligt va!? 😀 väga mej ska jag göra då också…

One comment

  1. Mrs Lollipop says:

    hejsan! tack för kommentaren! visst ska det vara lite grå dagar också…=) kul med små kycklingar, jobbar på att utöka ”farmen” lite jag också…men får nöja mig med två kaniner nu för tillfället…=) jag är uppvuxen/bor/och för alltid förankrad i Vackra Nordingrå…=) ca drygt en timmes bilfärd från sundsvall.
    kram

Lämna ett svar