Nöjd med klänningen

Småspringer ut armkrok med sambon under paraplyet, systemkameran redo… Har vi inte glömt nåt nu? Näe…?! Tar första bilden på min sambo, just innan brudparet kommer ner för trappan. Vad händer? Ingenting. För varken jag eller sambon har kommit ihåg att ladda batteriet till kameran…

20120903-205716.jpg
Japp det blev iPhonen som fick rycka ut. Tyvärr. Hade så gärna velat ta fina bilder. Men bättre än inget. 🙂

Jag klippte mej i fredags och Kicki som klipper mej kom med råd om hur jag rullar upp mitt långa hår på bästa sätt. Ja jag lånade värmespolar av min kompis, som inte har fått sin bebis än, men snart. 🙂

20120903-210136.jpg
Tusen tack för det. Besök gärna henne på Agaton sax i Sundsvall, duktig tjej! (så! Nu får du ge mej rabatt nästa gång Kicki hihi)
Jocke fick rulla upp håret enligt mina instruktioner. 🙂 Det blev faktiskt väldigt fint. Volym och stora lockar som jag ville ha det. Det höll tyvärr inte hela kvällen, det var ju ett ute bröllop och som sagt regnade det en hel del. Men det var fint några timmar iaf.

20120903-210731.jpg
Så här såg jag ut! Ja fast huvudet var nog med hela kvällen tror jag. 😉 riktigt nöjd med klänningen, även om jag gärna hade velat vara i min normalvikt.
Bolero: H&M, klänning Soaked In Luxury, ben: bara -fast lite senare tog jag på mej svarta tunna strumpbyxor, armband: MQ, skor: kilklackar från Tradera.

20120903-211707.jpg

20120903-211722.jpg
Inte den bästa bilden, men så här fin var min Joakim. Älskar den killen så mycket att jag blir lycklig bara av att titta på honom. Pirrande glad. 😉

20120903-212147.jpg
Det var så roligt att läsa i häftet vad de hade skrivit om alla (ca 70 st) gäster. Så här stod det om J och mej:

20120903-212444.jpg

20120903-212612.jpg
Hihi.

Det var riktigt roligt att få umgås med sin kille. Vi har verkligen roligt ihop när vi väl får chansen! 🙂 Hoppas att vi kommer att känna så länge, länge. Den dagen som man känner att det inte är kul att göra saker ihop på tu man hand så är det nog för sent att rädda förhållandet, säger min erfarenhet.

20120903-212934.jpg

Kul att så många (över 500) tittade in här igår! Om ni vill göra mej glad så får ni gärna säga hej och tala om vilka ni är som smyger omkring. Nyfiken ju! 🙂 KRAM

6 comments

 1. CiliaH says:

  Du blev ju supersnygg du med 🙂 inte för att jag hade trott något annat!

  Jodå jag hade det riktigt trevligt, trots all ångest veckan innan…

  Hoppas du får en fin vecka.

  Kram

 2. Monica says:

  Ni är jättefina båda två! Och klänningen helt perfekt på dig, så snygg! Kul med bröllop, i min barndomsstad t o m och studentstad, nu har vi stuga åt det hållet.

 3. Mrs Lollipop says:

  hejsan! hittade hit förra veckan då jag googlade kök…=)
  underbart att få läsa om alla såhej! och väldigt roligt att hitta en bloggare här i trakterna. jag är nga mil uppåt, jag! =) du är jättefin!
  kram

 4. Jessica Heurlén says:

  Hej fina du!!
  Hittade din blogg på en fikarast på jobbet när jag bläddrade i en bilaga till en kvällstidning. Tyckte du hade ett unerbart hus och blev nyfiken och har sedan dess kikat in hos dig regelbundet! Du verkar vara en toppenmamma med ett stort hjärta!
  Kram

Lämna ett svar