Shoppat till Betty

Bettys favoritfärger är rosa och lila så gissa om hon blev glad när jag kom hem med dessa:

20120826-141449.jpg
Vindjacka

20120826-141523.jpg
Vindfleece

Hon blev så glad att hon hoppade upp och ner och skrek ”ja ja ja”! Roligt att handla till den tjejen.
Vad jag missade att köpa (trodde att jag gjorde det, men måste ha lagt ifrån mej den) är denna mössa:

20120826-141709.jpg
Den passar ju super till, så det får nog bli ett köp senare. 🙂

Annars går jag i vinteroveralls-funderingar. Är ni klara? Det är Tyra som ska få en ny och GNEIS är jag missnöjd med så det blir INTE nåt därifrån, Didrikson är jag jättenöjd med, men det lutar åt att det blir ett köp på KappAhl och deras Kaxs. Har hört att den ska vara bra, men har aldrig testat.

12 comments

 1. Lilla My says:

  Jag har använt Reima tech till alla mina 4 barn och det är världens bästa overall!! Kommer aldrig att byta, vattentät, men funkar i torkskåp( numera iaf), dem små har värmedyna i rumpan, och kardborre till vantarna. Världens bästa!!! 🙂
  Lycka till med overall, oavsett vilken du väljer! 🙂
  Kram
  Lilla My

 2. Marit says:

  Vi hade en Kaxs overall förra året till våran tjej och den var toppen! I år har jag dock köpt både skor och overall från Team Sportia som hade ett kanonerbjudande på overall från North Bend och skor från Viking (Gore Tex) för 999 kr (ordinare pris 1 500 kr)!

 3. Katarina says:

  Jag minns inte när jag köpte en vinteroverall senast, eller jo förresten, det var nog på rea på KappAhl för 4-5 år sedan. 🙂 Här går allt i arv eftersom jag bara har pojkar och även får ärva kläder från kompisar som också har pojkar.

 4. Sari says:

  Jag testade också Gneis förra året den var visserligen mjuk och följsam och sonen klagade aldrig på att han frös, MEN efter bara en säsong är den väldigt nött på rumpa och knän. Innan dess hade vi en overall från Lindberg som såg ut som ny efter en vinter. ”Tyvärr” kan sonen fortfarande ha Gneisoverallen så han får ha den även denna vinter (hoppas bara den håller!). Egentligen ville jag köpa Kaxs flerfärgade superfina overall nu när de ökat på vattentåligheten, men man kan ju inte okynnesköpa overaller 😛 Lycka till med overallköpet!

 5. Ida says:

  vi har kört på Molos overall och jackor de senaste två åren och varit supernöjda MEN priset…. SÅ därför ville jag vara lite mer ekonomisk i år så vi ska testa Kappahls KAXS som jag hört mycket gott om. Så det blev jacka byxa till dottern och overall till mellanpojken…LIlleman får nog ngn mjuk fleece…

  vad fina färger det var på POPs grejer i år! Deras ytterkläder är ju kanon men aningens för dyra tycker jag. Vi kör dock alltid på deras fleece. De är helt suveräna!

  Kram!

 6. Emmelie says:

  Hej fina du!
  Har alla år köpt på LINDEX och märket Pax!! Har aldrig varit missnöjd och lilltjejen har alltid varit både varm och torr i den! Ett plus är att den även har massa reflexer insydda i tyget- samma gäller deras tvådelade ytterkläder där jag även måste ge creed till den höga ryggen med hängslena! Har i och för sig aldrig provat något annat märke så jag vet inget om pris och kvalitet är bra men jag tycker det är helt överkomligt med 900:- !! Lycka till och än en gång, bloggen är fantastisk och det är du med! Har alltid ett leende när jag är här inne och läser!! Du är toppen!
  Kram Emmelie

 7. Helena says:

  Emmelie: tack! 🙂 vad glad din kommentar gjorde mej!!! Hm… Menar du Fix tro? 🙂 Håller med isf. Hihi. Gillar också det. Ha det så bra. Kram kram

 8. Emmelie says:

  Haha,, så fel det kan bli med namnet! Får väl skylla på tillfällig förvirring ; )
  Allt annat stämde i alla fall ; )

  Stor kram till dig och lycka till på lördag! Du kommer bli en pingla!

Lämna ett svar