Hela familjen på bild & klänning på bröllop

Hej på er!
Tack för alla overall-tips! Det är en djungel det där… Får se vad det blir. 🙂

Igår var hela familjen och åt middag på restaurang! Händer inte varje dag att även tonåringarna är med, men det är roligt när det inträffar. Så vidare lyxigt åt vi inte, men IKEA maten är helt okej!

20120829-215148.jpg
Hela familjen samlad! Ja även Linus är med på bild, han vill ju inte synas på min blogg, men jag fick lägga upp den här bilden. 🙂 handen för ansiktet så lägligt

Det blev en helkväll på Birsta. Köpte ny slips till Jocke, skor till Gustav och bältesstol till Betty.

Det är ju på lördag som vi ska på bröllop i Uppsala! Jag hade ju svårt att välja klänning, gillade ju alla sex som jag visade. 🙂 men de flesta av er gillade nummer två, så jag köpte den!
HÄR kan ni läsa klänning-inlägget. Tack så mycket för hjälpen.

20120829-215814.jpg
Klänningen var jättefin och storlek 38 passade bra. Den var mer gul/beige än vad den såg ut att vara på nätet, men det gjorde inget. Naturligtvis så sitter den inte lika bra på mej som på modellen, men helt okej ändå. I alla fall om jag håller in magen… Hahaha.

Har bestämt mej för svart bolero, brett silverarmband, silverörhängen, inget halsband. Vet inte vilka skor jag ska ha än…(!) Håret!!! Vet inte vad jag ska göra av allt hår heller, men det lutar åt att locka, inte platta. Ringde till min höggravida kompis Erica ikväll för att jag skulle låna hennes värmespolar, men hon svarade inte…ih Förlossningen??? 😀

Ikväll kom tjejernas farmor och farfar på kaffe, lika trevligt som vanligt. Nä nu ska jag packa träningsväskan. Ska träna på lunchen i morgon för tredje gången denna vecka. Kämpa kämpa. 🙂 Kram

2 comments

  1. Monica says:

    En ser ut att gilla maten mer än alla andra,-), kul foto och klänningen blir jättefin med de tillbehören, jag har skorna som skulle passa precis:-), hoppas du hittar några bra som du gillar.

Lämna ett svar