Shoppat lite vårkläder!

Jag är ju egentligen en tjej som trippar omkring i höga klackar, så fort jag har möjlighet. Först och främst för att jag tycker att det är snyggt, men också för att jag är lite ”kort i rocken”  (160 cm) och gärna blir lite längre ibland. 🙂

Men nu föll jag för det bekväma OCH det snygga (för en gångs skull) och har köpt mej ett par härligt vita Converse. Fast jag lär väl bara kunna använda dem när jag åker till stan, här ute på vischan lär de inte få vara vita så länge. Ingen asfalt och typ alla grannar har ju hästar som skiter överallt…Det är livet på landet det… ;)…men det är mina sköna favvoskor just nu i vilket fall som helst!!!

Vita converse från Stadium

Scarf från Lindex

En härlig scarf fick bli min också!  Nu är det VÅR har jag bestämt.

Underbara sköna lördag! YES vilket underbart väder vi har idag. SOLEN värmer verkligen och man märker hur snöhögarna minskar. Men det är fortfarande massor med snö kvar…så fler fina dagar behövs! 😀 Hoppas att solen sken på er idag också. Nu ska vi gå ut på gården igen, Jocke ska få bära in lite kartonger med bebiskläder. Dags att plocka upp, tvätta och fixa iordning. Mys-kul! 🙂  KRAM

9 comments

 1. Sofia says:

  Hmm här har du en till som är kort, suck;-) Har oxå ett par nyinköpta converse fast gråa, det är ju sååå snyggt!!:-)

  Ja vi får se om du föder medans jag tokspringer varvet, hihi…undra vilket som är jobbigast!:-)tror du vinner…

  KRAM till dig!

 2. Ullis says:

  Tack för besöket, Helena!
  Hoppas ni har ett härligt veckoslut. Jag ska fixa en massa, men sen blir det middag med goda vänner.

 3. Linruz says:

  Har spanat in ett par vita jag med men tvekar även om jag bor i stan.
  Frågan är hur länge de är vita???
  Kram Lina

 4. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vilket sammanträffande, jag visade vitrinskåpet igår (och du hade ju fotat ditt!) och idag visar du dina nya vårskor (supersnygga by the way), jag har precis fotat mina nya Dieseskor jag köpte igår, hade tänkt visa dem på bloggen senare ikväll*fniss*
  Är du 1,60, då är jag 2cm längre än dig:)

  Ha en härlig söndag!

  Kraam Jenny

 5. alegni says:

  jag är också lite sugen på converse, men befarar att jag inte skulle hinna knyta snörena, för jag har alltid brådis, och då skulle skorna säkert mest pryda skohyllan och inte mina fötter 😉
  massor med snö kvar hos oss med, och inte smälter den så mycket heller när det är minus tio grader nattetid…
  kram
  ingela

 6. Erika says:

  tack, babysimmet var urkul och min lille fisk var helt tokig i vattnet, bus kul sa han 🙂

  Jag är ett stort fan av Converse, och börjar få en liten ”samling” här hemma både till mig själv och barnen. Just vita är ju så snyggt till allt, jeans, shorts och tillochmed klänning! kraam

 7. Sussi says:

  Så snygga dojjor, läckert så här på vår kanten!
  Så kul att ni ska skaffa höns… Det är vi också sugna på vill jag lova, så det ska bli spännande att följa era!
  Du har en award att hämta hos mig,
  kram Sussi

Lämna ett svar