Roligheter att se fram emot!


Visst vill man ha det? Roligheter att se fram emot? Jag älskar att ha en utlandsresa inplanerad och gå och längta till. Nu har vi inga sådana planer (tyvärr), men en hel del annat skoj på gång.

Bilderna är från en julfest 2010 där vi dansade oss svettiga och sjung oss hesa. Såklart…! 🙂

Här är lite att se fram emot:

 • Vi vuxna är bjudna på 3 fester i vår/sommar och igår hörde jag att det kunde bli ytterligare en sommarfest. KUL ju! 😀 Nu kommer vi ju inte att kunna gå på alla, men ändå. 🙂
 • Till helgen så ska vi fira barnens kusin Nelly som fyller fem år på fredag och ska ha barnkalas som tjejerna ska gå på. Betty ser verkligen fram emot det! 😀
 • Tyra fyller 2 år den 22 maj
 • Jag ska ”springa Vårruset den 23 maj
 • Vi ska gå på kosläpp!
 • Meya ska döpas i början på juni
 • Bokar snart en stuga 2 nätter midsommarhelgen
 • Bokar snart hotellnatt i anslutning till en av festerna
 • En HEL sommarledighet tillsammans med min fina familj då vi ska hitta på en massa skoj + en hel del renovering
 • Jag kommer gå ner i vikt! Hahaha. Ja det ser jag verkligen fram emot ju. Det har gått TRÖGT med viktnedgången. Absolut den mest svåraste viktnedgången av de fem graviditeterna. Men nu är jag verkligen stenhård och tillåter inget fusk alls, vill se resultat! De 23,5 kg som jag gick upp under senaste graviditeten + ytterligare 4 kg ska bort! Jag skriver mer om hur det har gått/går framöver.

Tack till positiv respons på luggklippningen (och de andra frisyrerna, det var mååånga av er som klickade in där säger statistiken! 🙂 ) Idag har jag satt den med ett hårspänne åt sidan. Jag hade ju lugg värre än spray-80-tals-rock-stil i morse ju. Fast åt alla möjliga håll. Nä jag såg inte klok ut. Jag hoppas på att hinna besöka er bloggerskor ikväll, har varit dålig på det på sista tiden… och till er som läser här inne utan blogg men ändå kommenterar ibland =jättekul! Bara så att ni vet! Puss & kram

5 comments

 1. CiliaH says:

  Det låter som en massa kuligheter på gång här 🙂 och vad häftigt att du ska springa vårruset! Heja dig!!!

  Ha en fin kväll.
  Kram

 2. Russin says:

  hej hej..
  vårruset skulle jag med viljat springa med då är vi på Korfu, får ta med skorna och springa där ist..:) Det är 15 dagar kvar tills vi åker och jaaa det ska bli så härligt.. vi far med hela/halva släkten på gubbens sida så det blir extra roligt.. 🙂

  kramisar

 3. Linda says:

  Så mycket roligt att se fram emot!
  Jag hade som nyårslöfte att ha en rolig grej inbokad och se fram emot varje månad, behövde inte vara något jättestort utan bara något jag tyckte skulle vara kul liksom, har väl gått sådär om jag ska vara helt ärlig.
  Sitter och surfar resor nästan varje dag men kan inte bestämma mig när vi ska åka, vilka som ska åka eller vart.
  Kramar

Lämna ett svar