Ny frisyr och gos med bebis

Hej på er! Vad har ni haft för er idag?

Idag så tjatade Betty om att hon ville till farmor och farfar (som nästan varje dag), både hon och Tyra var välkomna dit. Så Jocke och jag hade bara ett barn fram till innan middagen idag. När man har flera barn så är det nästan som att vara helt barnledig tyckte vi när vi handlade i lugn och ro med bebis Meya. 😀

Min älskade lilla bebis!

Tjejerna hann ändå med en tur till lekparken med Jocke i morse, de var nog där 8.30 redan, under tiden läste jag ut Magdalena Graafs bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dej” som jag lånade av Jenny. (Ja lyxtid, Jocke fick massage av mej senare -det gäller att byta tjänster 😉 )  Nu på kvällen har det varit middag och sedan godis och festis i full fart.

HÅRET! Jag lovade ju att visa er bilder på min nya frisyr med lugg. Ja nu kan man ju kalla det för en ny frisyr. Hihi. Hon klippte kanske 5-6 cm (det som behövdes fick hon ta bort).

Färgade utväxten hemma idag -men sedan orkade jag inte platta håret, tänkte platta luggen, men fönade bara efter duschen och det blev ju rätt bra ändå. (Den blir ju lite längre om jag plattar.) Blev nöjd med min lugg!!! Får se hur länge det tar innan jag blir less bara… 😀 Kul med förändring. Jocke som egentligen inte gillar lugg, tyckte att det blev jättesnyggt. Men det tog en dag innan han kunde säga det, i början var det bara… ”Ja det blev fint, ska titta mer sedan!” Hahaha. Visserligen satt han bakom ratten…

Det är roligt med hår och frisyer tycker jag. Jag gjorde ett inlägg för ett år sedan, om mina frisyrer de senaste åren, det kan ni läsa HÄR om ni är intresserad av att se hur jag såg ut när jag och Jocke blev kära – det var mindre hår och mindre kilon. 🙂

SKÖN LÖRDAG!

8 comments

 1. Linda says:

  Så fint! Jag tycket det är jättefint med lugg på andra och har försökt själv några gånger men det slutar alltid med att jag efter en vecka eller två tar ett hårspänne och drar den till sidan:)
  Håller med ang att när man har fler barn känns det nästan som att man är barnfri då man bara har ett eller 2 barn hemma:) Alexander sover hos min mamma i natt och det är så tomt här hemma.
  Kramar

 2. CiliaH says:

  Du är så fin i din nya frisyr! Fast enligt mig är du alltid fin:)
  Skönt att få vara nästan barnfri. Hoppas ni haft en härlig dag!

  Kram

 3. Hilla på My Woodhome says:

  Åh hejsvejs du fina!!

  SÅÅÅ bra det blev med lugg!! Supersnygging jö!
  Å fröken söt! Jag tror jag.svimmar vad söt hon är!!
  Godingar alla dina 3 fina tjejer.
  Titta in hos mig för jag har tävling om att vinna presentkort från Sobra
  Grymt fina o sköna kläder där mammor kan matcha barnen!!

  Kramar Hilla

 4. anna says:

  har oxå läst den boken, jätte bra. Skönt att få lite egen tid med bara en liten. Du är jätte fin i din nya frisyr, en riktig pingla. kram

 5. Monica says:

  Ni är jättesöta båda två:-), tänkte när du skrev om att klippa lugg nej,nej:-), har ju själv långt hår och luggen är lika lång som det andra och det känns bra, har ångrat mig de gånger jag klippt den. Men du passar väldigt bra i lugg, blev väldigt snyggt, fast rätt vad det är så vill man ha pannan fri igen:-)

 6. Monica says:

  Nu har jag kollat alla dina frisyrer och färger, du passar i allihopa:-), måste vara ett ovanligt fenomen men vilket bra:-)

Lämna ett svar