Recept på sommarskratt

Läste ni inlägget som jag skrev som handlade om mina barndomsminnen om den underbara boken Den lustiga vägen? (klicka HÄR annars)

Jag blev så nyfiken på författaren Birgit Bergkvist, hade hon skrivit fler böcker, levde hon? Jag var tvungen att googla runt och hittade då en hemsida och en blogg som denna otroliga snart 88-åriga kvinna skriver.  Det visade sej att hon skrivit många böcker och i dagarna släpper ytterligare en bok som har titeln: Min väg till fjärde åldern. Jag skrev och tackade  i hennes blogg. Ett stort tack för att hon skrev hennes allra första bok 1954. Jag fick ett jättefint mailsvar. 🙂

Idag när jag hämtade posten så hade hon skickat en av sina böcker till mej. Recept på sommarskratt.


Sagor, ramsor och rim för barn.


Stort TACK! Åh vad jag blir glad. Värmer i kylan.

Igår så var Betty och jag på Kyrkis och sedan lång lunchade jag med mina kollegor. Mycket trevligt . Tål att upprepas.

Jag håller just nu på och skissar på ett stort special inlägg om vårt kök (eftersom jag får mest frågor om det) och det tar längre tid än jag trodde. Jag vill ju inte att det ska bli FÖR långt heller, så ingen orkar läsa. Hahaha. Får se hur det blir, kommer i dagarna. 😀 Först ska jag grädda klart pannkakorna.

KRAM

9 comments

 1. Anne says:

  Åh vad kul….Visst värmer sådant ända in i själen. Grattis till din goding, 14 år. Ja min blir 13 men jag var lite äldre än du, 29 år…Tiden går så fort, men du får ju fortfarande uppleva allt.
  Kramkram Anne

 2. Camilla says:

  Hej vännen!

  Va härligt och va underbart snällt av den här fantastiska kvinnan!

  Grattis till din stora kille – 14 år – då börjar man bli riktigt stor va? Min Alice fyller snart 12 och det händer mycké nu 🙂

  Ser verkligen fram emot kommande köksinlägg!!!

  Kramar till dej!

 3. alegni says:

  vilken trevlig överraskning du fick på posten. jag lyfter verkligen på hatten för sådana här krutgummor!
  kram
  ingela

 4. Sussi says:

  Vilken krutgumma till författare du hittat igen!
  Vad roligt att hon skickade dig boken, så gulligt gjort.
  Spännande att få se ditt kök framöver.
  Ha det gott, kram Sussi

 5. Sofia says:

  Men åh vilken rar kvinna och att du gick ett svar!:-) Och jag ser med spänning emot att läsa inlägget om ert kök, ni har ju så fina barstolar oxå, fniss…

  STORA kramen Sofia

Lämna ett svar