Promenad på åkern

lada
På sportlovet så sov kusinerna Victor 10 år och Julia 7 år över. Vi tog en promenad ner på åkern för att åka lite stjärtlapp, passade på att fota våran lada sett nedifrån åkern.
Ladan

Ladan

Mysiga bilder,  men jag ser även otroligt mycket målningsjobb, någon som anmäler sej frivilligt att måla till sommaren? nähä, inte det… 😉
Backen nedanför huset, vid åkern, var inte så brant…
victor-julia
så vi gick till backen rakt över vägen istället
utebild
Det vit/gula huset och den röda ladugården som skymtar längst upp  är vårt.
Betty hängde med i bärselen
Betty 4 månader
Nu sover Betty så jag ska passa på att ta hand om tvätten innan hon vaknar. Sedan ska jag ordna lite med bilderna så jag kan visa lite före och efter bilder från renoveringen.
Sköt om er!
/Helena


6 comments

 1. Hans says:

  Hört talas om hantverkare? 😉

  Annars kan ni väl sprutmåla hela ladan?

  Fin blogg, ser fram emot MYCKET bilder på huset där ni bor.
  /Hans

 2. Helena says:

  Du menar hantverkar Jocke? 😉 Jo vi har faktiskt pratat om att sprutmåla. Tack, va glad jag blir! Jag är ny på detta, men jag trevar mej fram (med mycket hjälp ifrån Jocke). 🙂 Fler bilder kommer!

 3. Jenny says:

  Det blir roligt att följa ”livet på landet” hos er här på bloggen. 🙂

  Kram

 4. Johanna says:

  Åh, vad nice att namn & mailadress står kvar sen sist jag lämnade en kommentar. 🙂 Ikväll somnade Henke och jag efter maten. Vaknade till liv 19:30 (efter att ha snoozat sen 18:30). Köpte med oss lite glass från Lidl och ringde till pappsen för att han skulle ha kaffe klart när vi kom. Mamma jobbade ikväll. Sen började jag leta bland videobanden för att jag skulle se om de hade ”ta puppnitten”. Fastnade vid ett band där kusinerna är med och där du och jag sjunger ”vem kan segla…”. Haha, fy faan! Du måste ju visa Jocke när du sjunger ”Beth I hear you calling…” som 17 åring. 😉 Hua, inte lägga ut bilder på mig. Den där var ju iofs oskyldig, så såna gör väl inget. Till din vetskap: TIMRÅ LOOSADE avgörande matchen mot HV 71!!! *ledsen på ögat då* Nu åkte de ut. Bara så att du vet! 😉

 5. Helena says:

  Ha ha ha ja juuuuust!!! Vem kan segla…. 🙂 och Beth med Kizz!!!! Ja, jag vet inte om Jocke vill se det! 😉 huuu tänk att det snart är 20 år sedan (!) Hittade du ”puppnitten” då tro? Skit att Timrå loosade hörrö!

Lämna ett svar