Då var det dax…

…för mej att börja skriva! Är otroligt inspirerad av alla roliga, intressanta och framförallt vackra inrednings bloggar, kände att jag också ville ge mej in i detta! 🙂 Framförallt för att jag ska få någon ordning på alla foton som jag har tagit under tiden vi har renoverat,  men även för att jag sökte efter en sysselsättning under min mammaledighet! Det är fortfarande massor som jag måste lära mej om hemsidor, bloggar… för att komma igång på riktigt. Men jag tjuvstartar lite innan allt är klart. Roligt detta ju! 🙂

Mina söner har nyligen fyllt 13 och 16 år (grattis mammas älsklingar) här kommer några bilder från Linus 16 års dag (jag fick inte lägga ut en bild på honom) när släkten kom för att fira:

Kusin Nelly

Kusin Nelly

 

kalas1
Moster Johanna tröstar Betty

Moster Johanna tröstar Betty

Sådär mitt första inlägg! I morgon kommer fler bilder, nu så ska jag sova. Nattinatt!
This entry was posted in Blandat.

Lämna ett svar