Prickar till vår & sommar!

Jag tror inte att jag är ensam om att längta efter sommarvärme, eller hur? Vårkänslorna börjar verkligen vakna till liv när vi har sol och plusgrader. Så härligt.

När jag beställde kläder sist från Bubbleroom så fyndade jag lite prickigt på rean också.  En klänning och en bikini. Jag är väldigt förtjust i prickar, men har mest haft det i barnrummet eller på barnens kläder. Kanske dags att jag får vara lite prickig också?! 😀

Underbart söt ärmlös stretchklänning med svarta prickar från Sister Point. Apricot/polkadot. och nu MIN! 🙂 149 kr på Bubblerooms REA.

Beställde även röd och vit prickig bikini -ja kanske vågar jag visa mej i bikini denna sommar. Hände ju inte i somras direkt…då kröp jag mest i vassen och spanade på alla andra läckra brudar. Hahaha. 😉

Idag blev det en timmes promenad, men bara med ett barn och inga backar -så den promenaden var verkligen inget träningspass. Men härligt ändå. Promenerade med vännen Erica och hennes Lykke. Blev sedan bjuden på salami och brie smörgås och efter det semla…ingen idé att räkna kalorier idag tror jag.

Jag & min minsting

Hoppas att ni fick/får äta goda semlor. 🙂 KRAM på er!

5 comments

 1. CiliaH says:

  Superfin! Jag älskar ju också prickar 🙂 Siktar på en prickig bikini till mig också i sommar 😉 Gärna röd då med vita prickar!

  Har ätits semla här också men nu är det slut med dem för i år!

  Kram

 2. Jenny says:

  Wow, vilken snygg klänning!
  Jag var ståndaktig och hoppade över semlan idag, men bra sugen var jag;)

  Kraam Jenny

 3. Ansibecki says:

  Härligt med promenad. Jag längtar tills det blir lite ljusare och snön smälter undan så man kan gå i skogen efter jobbet.
  Ha en fin kväll!

 4. sara says:

  Åh kanonsnygg klänning och kanonpris dessutom.ja en sån lär jag inte dra på mig denna sommaren iaf. Prickigt är så fint! Ha det fint!

Lämna ett svar