God morgon!

FRUKOST! Fast det är inte från idag, det är min frukost i fredags. 🙂 Härligt med smoothie (gjord på banan och blåbär, hallon och jordgubbar samt naturell yoghurt) och ägg från våra höns

Zzzzzz i morse vaknade tjejerna 5:45 -men de sov i sina sängar fram till dess också så jag är faktiskt inte så trött, har bara vaknat en gång för att ge Tyra nappen -precis när hon hittade den själv. 🙂 Tyra och jag har lämnat Betty på dagis och nu funderar jag på om jag ska packa ner henne i vagnen och ta en promenad. Jag gick 1½ timmes promenad igår -med syskonvagnen!!! Ett ordentligt träningspass samt att vi fick gå förbi hästar, oxar och får. Uppskattas ju av döttrarna. 😀

Hoppas att ni får en fin tisdag, här skiner solen men det är fortfarande några minusgrader.

This entry was posted in Blandat.

One comment

Lämna ett svar