Peppbild, städ & barbielek

Idag är det städ och tvätt som gäller. Blev inte så mycket av den varan i helgen så jag försöker hinna så mycket jag kan. Ettåringen, tvååringen och fyraåringen tar ju sin tid också.

Jag hittade en sommarbild på mej när Betty och jag badade i juli och hjälp vad tjock jag såg ut att vara. Var tvungen att ställa mej framför spegeln för att kolla hur ryggen såg ut idag.

20130121-142925.jpg
Yes! Jag ser inte ut så längre!!! Det här ska bli min peppbild så jag lyckas med att gå ner de sista 6 kg också! Fast främst träna mej stark och fin. Ni har väl hört att stark är det nya smala? Det är inne att gå på gym och bygga muskler, inte att svälta sej smal. Sunt. För en gångs skull.
Vet ni hur sund jag var i fredags? Ungefär en semla och en pizza sund. Hoho.

Mellan städningen så har tjejerna och jag lekt med dockor/barbies också. Det är så skönt nu att B och T leker så bra tillsammans ( ja när de inte bråkar).

20130121-145614.jpg
Här kommer pappan med hund och alla sina barn. Han filmar på…

20130121-145719.jpg
…sin gravida fru (som har kameran i högsta hugg så hon inte missar någon bra bild) och barnflickan som sitter i gräset och har en mysig picknick.

20130121-145830.jpg
Oj bebisen ville snabbt komma ut.

20130121-145909.jpg
Lyckliga familjen! 😀 Ja i Barbievärlden så är allt perfekt. Måste nästan vara lite tråkigt? 😉

Nä nu måste jag fortsätta. Slut på kaffe och bloggstunden. Ja just ni vet väl att det är Kramdagen idag? 🙂 så kramas lite extra nu! Kram kram

3 comments

  1. Tanja says:

    Bra jobbat med vikten. Jag skulle också behöva ta mig i kragen. Men förra veckans förkylning gjorde att jag slank tillbaka till gamla vanor. Skulle behöva en spark i baken tror jag…

  2. Monica says:

    Så mysigt det ser ut med Barbielek:-), nästan så jag saknar det:-), alla fina dockor och allt som finns till, hemskt roligt var det. Och snygg rygg men jag tycker inte du ser tjock ut på första heller, det är fel ord:-) men ser skillnad!

Lämna ett svar