Pepparkaksbak, bus i snön & rockfest!

Hello!

Har man lovat så har man. Så även fast mamman i huset var trött som en gnu (hur trötta är de lixom!?) så var det bara att sätta igång med baket. Jocke slog på Radio Plays Vinyl JUL, men annars höll han sej därifrån…hahaha. Eller han fixade faktiskt med middagen under tiden så lite nytta gjorde han. Ja åsså fotade han oss också. 😀

Betty, Tyra & jag. Pepparkaksgummorna

Idag så har vi varit ute och skottat och grejat i snön! Meya tyckte INTE att det var speciellt kul ute i snön, hon blev nöjd när hon fick sitta i sin vagn igen. 🙂

Tyra, Meya & Betty. Snögummorna. Åsså Hjalmar kom gåendes.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan söka fram lite kläder. Jag ska iväg på rockfest ikväll nämligen. Premiärspelning för ett band som jag har bokat till min födelsedagsfest i sommar. Jag bokade innan jag hörde hur de lät, modigt va? Hahaha. Därför måste  jag dit och lyssna ikväll OCH för att ha kul förstås. Känner några av bandmedlemmarna så jag vet att de är duktiga. 😀 KRAM på er

3 comments

  1. Milla says:

    Ni är superfina! Måste få beundra kusinskaran ett par inlägg ned. Vilken härlig gåva att få ha många barn i samma ålder. Härligt om 10 år säkert med. Mina kids har inte såå många kusiner tyvärr. Men min syrras barn – de är kopior av mina. Killarna + – 2 veckor i ålder och lika till sättet, våra döttrar 21 och 17 – men såååå extremt lika till sättet !! och helt olika sina brorsor. Det är skrattretande nästan! kram Milla

Lämna ett svar