Pelargoner -snart vår?

Nu är min blogg en vecka gammal och jag känner mej helnöjd med 82 besökare -bara på min första vecka. Jättekul ju! 🙂 och det är jätteroligt att få kommentarer, tack för det!

Idag är det riktigt pissigt väder, måste det komma MER snö? Så less på snön nu. Vill ha sol och värme. Betty och jag har bara varit inne och myst. Vi har läst böcker, sjungit sånger och busat. Hon har även hunnit med att sova en timme. Nu ligger hon på sin filt och ”pratar” och leker med sina leksaker.

Jag har lyckas med att övervintra mina mårbackapelargoner, de börjar ta sej så fint nu.

Min pelargon börjar ta sej

Min pelargon börjar ta sej

Ladugården i fokus istället

Ladugården i fokus istället

När jag istället la fokus på ladugården så lyckades jag samtidigt få med våran katt Zigrid. 🙂

Ha det så bra!

/Helena


Lämna ett svar