HATT-STUGAN

Jag fullständigt älskar Elsa Beskows sagovärld. Underbara böcker som jag läste när jag var barn och som jag kommer att läsa för Betty.
Minns ni Hatt-stugan, Puttes äventyr i blåbärsskogen, Tant Grön Tant Brun och Tant Gredelin och Tomtebo barnen? Så fantastiska bilder!!!
3161-957-large

Vill ha fler böcker! 🙂

Ikväll somnade Betty direkt i sin säng, efter ett skönt bad. Hon brukar somna runt 20-tiden nu och vakna vid 00-01 för lite mat, sedan somnar hon om direkt. Men nu har hon för vana att vakna till var och varannan timme, efter nattmålet. En ovana hon började med för några veckor sedan… Zzzzzzzzzzzzzz   🙂 Men hon somnar alltid om och vaknar pigg och glad oftast vid 8-9. Ikväll så vaknade hon till bara efter en timme av att hon hade kräkts och det var inte lite kräks… Hon brukar faktiskt sällan kräkas, men nu var det ordentligt och mycket gröt! 🙂 Mamma fick bada henne igen och pappa bytte sängkläder. Sedan somnade hon bums igen. Vår söta älskling!

Bada är roligt! (trött mamma)

Bada är roligt! (trött mamma)

Betty en annan dag i samma badbalja som hennes pappa badade i! (ja han var ju något mindre då)

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Nattinatt.

/Helena

One comment

  1. Tezz says:

    Bilderna i de böckerna är verkligen fina. Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin var en stor favorit hos mig när jag var liten och de håller ju verkligen än 🙂

Lämna ett svar