Parkas till mamman

20121018-212156.jpg
Idag hämtade jag ut denna! ÀHKKA vind- och vattentät parkas. Till mej! Ellos kan vara tjatig med alla sina utskick om alla rabatter, men får man jackan för halva priset så gör inte tjatet så mycket. 😀 (1500 kr utan rabatt)

Vitt är väl inte den bästa färgen när man har småbarn kanske. Men det är snyggt med vitt! Så länge den är fläckfri…hihi.

Köpte Kavat vinterskor till Betty också, brukar köpa Kuoma som jag varit väldigt nöjd med, (förutom just i slask kanske) men nu testar vi denna.

20121018-214632.jpg
Det som ger minus är väl att gummit inte gör att den andas likabra, men den har en lös innersula i ull som gör den mycket varm. Sägs isolera i sträng kyla t o m. Fast allra bäst är den nog i slask och då brukar det inte vara sträng kyla… 😉 Vi får se hur den fungerar.

Betty har storlek 27 och Tyra har storlek 26(!) 🙂 Meya typ 19-20. Å jag 38, både i sko- och klädstorlek.

Vet ni!? Det är freeedag i morgon!!! 🙂 Att jag har ont i halsen och inte känner mej pigg låtsas jag inte om, snart helg ju! 😉 Trevlig kväll!

One comment

  1. Monica says:

    Ja Ellos är extremt tjatiga men ett och annat guldkorn finns:-). Snygg parkas och vinterjackor är svårt att hitta som är snygga. Tittade runt igår men fann inget. Ångrade jag inte köpte en jacka i England men det blev en del annat:-). Du får gärna berätta hur du trivs i denna och om den sitter bra. Vilken storlek tog du?
    Ha en fin helg, hoppas det inte bryter ut nåt halselände, kram

Lämna ett svar