Falska människor

En av de saker som jag avskyr här i världen är falska människor, ni vet de som vänder kappan efter vinden. De som aldrig står för sin åsikt. Kommer med bortförklaringar när de blir konfronterade. En hel del skitsnack.

20121019-220313.jpg
Falska människor som snackar skit om de flesta och smörar för (vad de anser) ”viktiga” människor har ingen plats i mitt liv. De tar SÅ mycket energi i onödan. Jag vill INTE vara med i något falskspel, nej inte ens om det skulle gynna mej.

20121019-221142.jpg
Dessutom är det skrämmande att de falska människor som jag tyvärr känner till också bär på en oförmåga att känna empati. Hur kan man vara så kall och bara trampa på? Pratar gärna om sej själva och bryr sej inte ett dugg om andra. Men låtsas dock duktigt ibland, falsk som bara den.

20121019-222500.jpg
Synd att de inte kan käka några tabletter…

Nä det är inget som jag har drabbats av nyligen, inte personligen och inte direkt iaf. Men det förekommer i min närhet och jag blir SÅ ledsen när människor som jag bryr mej om drabbas!!! Förbannad, frustrerad, irriterad och ledsen och än en gång så stjäl det SÅ mycket energi -helt i onödan.

20121019-223034.jpg
Men gissa om jag har drabbats av en sådan person i mitt liv tidigare. En sådan som mår bra av att trycka ner andra tydligen. Ljuger och manipulerar. Oj oj oj.

Som sagt, falska människor har inget att göra i mitt (eller mina vänners) liv!

SÅ! Nu har jag kräkts ur mej lite. Nu ska jag ta en till kopp kaffe och mysa med min Jocke. Så tacksam för min familj och mina vänner.
Stor KRAM till er alla som istället för att trycka ner folk, lyfter era nära och kära och låt oss stoppa utfrysning/mobbing som faktiskt förekommer bland vuxna människor. Vi måste helt enkelt våga att säga ifrån.

Som Maggan Graaf ofta avslutar sina blogginlägg gör även jag denna gång: Du är unik!This entry was posted in Blandat.

4 comments

  1. Ansibecki says:

    Jag kan bara hålla med. Nu är jag nog en person som ganska lätt skakar av mig sådant. Men när det drabbar någon annan, speciellt någon man tycker om… Det är så frustrerande och man blir så arg. Hoppas det ordnar sig och att de där personerna kommer på andra tankar.

Lämna ett svar