Paket och shopping

Tjena!

FREDAG och solen tittade just fram. Tjoho!

Jag måste ju visa er vad jag har shoppat idag. Jag fick presentkort på en inredningsbutik av Betty på morsdag. Snällt av henne va? 🙂 Så idag tog hon  och jag en promenad ner till hamnen där det finns Café/Restaurang som är öppet på sommaren och bredvid så finns butiken som heter Magasin M. Mycket, mycket fint finns det där och det var riktigt svårt att bara välja EN sak…Ni känner nog igen känslan!? 😉 Men jag valde tillslut en lykta från danska Nordal. Jag tror att den ska få hänga i sovrummet sedan, här hänger den i allrummet på prov! Visst är den fin?

lykta

lykta2

lykta31

Jag kan verkligen rekommendera ett besök i butiken, tjejen som driver den är urgullig. Så har ni vägarna förbi Sundsvall så tycker jag absolut att ni ska titta in. Butiken ligger efter Kustvägen. Annars kan ni besöka webbutiken: www.magasinm.se

Många paket blire…Jag fick nyligen paket från Syster Lycklig och Ellos och jag väntar på ett paket från Country Style i dagarna. Jätteglad blev jag över de fina sakerna som jag har beställt från gulliga Susanne med bloggen Me and Alice.

Hoppas att ni får en underbar helg och en skön fredag. Ta hand om er. KRAM

4 comments

 1. Helena says:

  Hej! Det är så roligt att få paket, man blir så barnsligt glad! Vilken fin lykta du hittade, bra val! Kram Helena

 2. Sofia says:

  Men guud så söt lykta!:-) Passar ditt hem perfekt!! Visst är det kul att ha lite att se fram emot vad gällande paket och inköp!!:-) Jag är ju köpoholic, så…;-)Kram på dig! Sofia

 3. Anne says:

  Urfin lykta…Ja visst är det svårt att välja en sak om man vill ha flera. Herregud jag har shoppat alldeles för mycket sista tiden. Nu har jag nog köpstopp ett tag, tror jag iaf????

  Ha det gott…Kramis A

 4. Jenny says:

  Godmorgon Helena!
  Ursöt lykta, vilken fin present du fick av Betty;)

  Visst är det kul att få hem paket..ska bli spännande att se vad du beställt från Country Style o Syster Lycklig:)

  Ha en jättebra lördag Vännen,
  Jenny

  PS Tommy Lee kan du få ta, jag hade ju bara ögon för Vince Neil,hihi!

Lämna ett svar