Overall KappAhl Kaxs

20121002-201135.jpg

Svart vind- och vattentät vinteroverall med avtagbar huva från Kaxs Proxtec.
Vattenavvisande (10 000 mm vattenpelare) funktionsmaterial som andas samt tejpade sömmar och YKK-dragkedja. Reflextryck fram samt i hänge på dragkedjor och i ärm- och benslut. Förstärkt vid knän och bak på rumpan. Reglerbart utbytbart resår under foten som fästes med knappar. Reservresår ingår. Fickor framtill och reglerbara ärmslut med resårmudd innanför.

Japp denna är nu inhandlad till Tyra, storlek 98 och färgen svart. Hoppas att vi blir nöjda!
749kr kostade den, men jag fick 25% rabatt. Tack för det söta Ullis! 🙂

Jag har haft ont i skallen ofta på senaste tiden, kan bero på sömnbrist, fast även pga gamla/dåliga linser. Ska till optikern i morgon för att skaffa nya linser. Jag tror faktiskt att jag börjar känna av åldern också. Ska bli skönt att kolla upp.
Annars då? Jo nu har jag jobbat 1,5 månad och har 1,5 månad kvar. Sedan går jag hem lagomt till adventpyntet börjar. Längtar till jul!!! Iår ska jag verkligen göra julfint här hemma. Det blev ju inte så mycket av det ifjol när jag var höggravid och inte mådde bra.

20121002-205208.jpg
Idag hade jag min Lola klänning på jobbet. Även fast man fick gå och suuuga in magen hela tiden. 😉 jag kan visa er den fina klänningen mer sedan –när jag känner mej finare än just nu seg och trött i soffan.

20121002-205500.jpg
Puss & kram från Hjalmar och mej!

7 comments

 1. CiliaH says:

  Du är så fin vännen!

  Matilda har också fått en sådan overall, fast röd. Lillan fick själv välja färg så jag är tacksam att det inte blev den multifärgade 😉

  Kram

 2. Russin says:

  hej hopp

  oj Meja är verkligen en kopia av Tyra, så lika.. 🙂 och så stor hon blitt..

  jag längtar med till jul och kanske mest till advent.. kramkram

 3. hos familjen vanlig says:

  En sån har vi med köpt till lillebror, fast han fick en röd! Storasyster får köra på förra årets tretorn + att jag har en popoverall till henne oxå. Var säker på att jag hade köpt en i stl 98 på rean så jag kollade aldrig på den förra året utan köpte en ny! Visade sig sen att popoverallen var i stl 92!! Men de är ju stora så jag tror hon kan ha den även i år…..
  kram j.

 4. malin larsson says:

  Hej Helena! Tack för fina inspirerande blogg! De är så roligt att följa eran härliga familj.
  Jag har åxå haft mkt huvudvärk men prövade då en alternativbehandling. Kraniosacral behandling som tog ca 1 h o kostade ca 500 kr o var som typ huvudmassage o massage av nacke o axlar medan hon balanserade huvudet.. Om du googlar hittar du nog mera utförlig info. Huvudvärk kan tydligen åxå hänga ihop m lågt blodsocker. Lycka till! Kram Malin

 5. Mrs Lollipop says:

  ja! alltså detta med att köpa kläder åt de små… de växer ju så det knakar! tycker det kan vara en djungel ibland…jämföra hit o dit. men förra veckan gjorde jag en räd och skaffade nytt till busarna. hälsade till mannen att det var ok om jag aldrig fick hålla ett betalkort igen…han höll med! =)
  kram

 6. Helena says:

  Malin: tack själv! 🙂 Googlade och det lät faktiskt intressant, hade aldrig hört talas om det men det låter värt att kollas upp. Ha en fin fredag! Kram Helena

Lämna ett svar