Ormar i pannan och duktiga barn

Lämnat barnen på dagis 9.30. Fixat disk, tvätt och matat höns och katter.
Skulle behöva ta en repa med dammsugaren, men bestämde mej för att sätta mej ner med mobilen och blogga lite istället. Snart ska jag väcka Meya som ligger och sover ute i vagnen och hämta systrarna.

20121120-123749.jpg
Igår när Betty och jag myste lite i soffan medans systrarna sov (läs mamma försökte vila en stund) så drog hon fingrarna genom mitt hår och sa ”Åh vilket fint långt hår du har!” jag väntade bara på att hon skulle kommentera min gråa utväxt som jag fortf inte färgat, men då drog hon fingrarna över pannan och sa ”mamma du har ormar i pannan” Hahaha. Gulligt med rynkor som ser ut som ormar ju. 🙂 Jag är väldigt förskonad från just rynkor, men har ju fått små ormar här och där. Kom
just på ännu en fördel med lugg! 😀

Tyra är en väldigt duktig tjej säger de jämt på dagis. Hon fixar med allt själv. Pratar så bra. Hjälper de små barnen att klä på sej osv. Ja hon kan ALLT själv allra helst enligt henne. Hon är stor tjej brukar hon säga. Ja hon är väldigt duktig också…hjälper till med allt i hemmet. Kolla bara vad duktig hon var att mata katterna medans jag gick på toaletten:

20121120-124559.jpg
Visst, vi har två hungriga katter. Men det kanske blev liiiite för mycket? 😀

20121120-124955.jpg
Jag har börjat småpyssla med adventsmys också! 🙂 Mer ska det bli. Jag ska fixa till en av de större granarna som jag tog hem, med jutesäck kommer den att bli superfin ute.
Kram

This entry was posted in Blandat.

2 comments

 1. Anna says:

  Hahaha, från små barn får man höra sanningar sägs det ju! Har fått en liknande: mamma, du har streck runt ögonen när du skrattar, de går ända ner på kinderna, vad fiiiint! Ja, eller hur? 😉
  Bra beslut att blogga lite istället för att dammsuga. Vi läsare blir så glada! Vilken fin bild, ser ut som en ljusslinga i gammal stil? Å, du kan väl visa mer sen när du pyntat ännu mer? Är så sugen på advent och jul och allt att jag nästan spricker. Jättekul med inspiration från din blogg!
  Kram

 2. Helena says:

  Anna: hahaha ja barn är ärliga! 🙂 lovar att jag ska blogga om allt julpynt som jag pysslar med framöver. Ja så mycket jag hinner iaf.
  Mmm visst är det mysigt med jul!? 😀
  Kul att mitt bloggande inspirerar. Tack för det. Ha det så bra.
  Kram

Lämna ett svar