Nysåpade plankgolv i hela huset

Nja jag överdriver något. Men jag gjorde vad jag hann på ca 2 timmar då Meya sov och tjejerna var på förskolan. 🙂 

Jag hann med att dammsuga hela nedervåningen och skura golvet i köket. Sedan hämtade jag in fler julsaker och fixade på med sånt som är roligt. Pynta & fixa! Hann ta bilder och sedan var det dags för mej och Meya att hämta hem storasystrarna från deras förskola.

Vårt kök

Julkänslan infinner sej mer och mer. Har börjat ta fram julen här och där. Ja fast inga tomtar eller God Jul texter ännu, men snart så! 😀

Lite rött och genast ger det mer julig känsla i köket. Ser ni en av mina minigranar som tjejerna och jag hämtade i skogen? Fler sådana ska få sprida ut sej i huset! 🙂

Men det luktar faktiskt såpa och jag riktigt längtar efter alla julens dofter. Kom på att vi inte smakat någon GLÖGG ännu ju, har ni det? Älskar allt mys som har med julen att göra. MÅNGA tända ljus, julsånger,  kanel, nejlika och apelsin, pepparkakor och glada barn. Ja nu längtar jag! 😀

6 comments

 1. anna says:

  sv: oj då har ni kommit långt på sons…, kul:)
  Vi har sett avsnitt tio tror jag på säsong fem

  Vilket underbart hem ni har:) Så fint, så skulle jag vilja bo. Jag har så mkt tankar och idéer hur jag vill ha det hemma men bor tyvärr i ett hem som jag vantrivs i:( kram

 2. Anna says:

  Alltså ert kök är så fint att man bara smäller av! Och nu med julpynt och allt. Du fixar så fint, så fint! Måste vara underbart att fira jul i ett så vackert gammalt hus.
  Tack för inspirerande bilder! Bor i nyfunkishus så det är lite annan stil men en fin minigran passar ju överallt.
  Kram

 3. Gelas hem och trädgård says:

  Precis den blogg jag behövde titta in på nu. Känner att orken och inspirationen till både vikt och renovering inte riktigt finns. Men har suttit här länge och tittat på vad ni gjort före och efter bilder härliga räcken, fina hönshus ja allt Tack för att du delar med dig nu orkar jag kanske sätta igång med vårt hönshus…=) och själva huset med…/Gela

Lämna ett svar