Oj oj oj

I natt kom Dagmar till oss med besked. Fy fan vad det blåste!!! Trodde att taket skulle försvinna.

Strömmen gick 3.40. Japp jag var vaken. Strax efter 4 så var vi vaken alla 4 i vår säng. Men somnade tillslut om och tjejerna vaknade 9 (!!!) i morse. Då var det ljust och på berget kunde vi se att säkert 15 granar hade blåst omkull där de avverkade i somras.

Jag kände av endel förvärkar i natt och tänkte att det vore ju perfekt om det blev bebis nu när de avråder att ge sej ut för det ligger så många träd omkullblåsta på vägarna. Men det lugnade ner sej där i magen. 🙂

Vi har fortfarande inte fått ström. Men på nedre våningen så klarar vi oss bra med kaminen, Jocke eldade i vedspisen också och fixade gröt till barnen och kaffe till oss där på. Det enda jag saknar nu är varmt vatten, skulle behöva duscha…

När kommer bebis då tror ni? 😀 Både Jocke och jag tror på i morgon den 27:e. Bf är på fredag den 30:e. 4 dagar kvar. Eller ska det bli januari? Spännande nu.

20111226-105148.jpg
Jag myser på i pyjamas och tjocksockar som jag fick när jag fyllde år!

6 comments

  1. Ansibecki says:

    Här har det också blåst jättemycket i natt. Säkert en hel del träd som trillat. Vad skönt att sova länge. Vi fick sova till åtta och det är jag nöjd med 🙂 Jag tror bebisen kommer den 1 januari 🙂 Ha det jättebra nu de sista dagarna innan den kommer ut och lycka till med allt 🙂 Ser fram emot att få veta hur det gick sen 🙂 kram

  2. Stolt mamma till två says:

    Nyvaken och trött läste jag det som att det var bebisen Dagmar (som skulle vara en tjej?) som kommit! Hahaha 🙂 inte än alltså?

    Vad spännande det är att följa dig så här. Hoppas på uppdatering snart. Tror inte det dröjer längr nu! Kram på er 😀

Lämna ett svar