Nytt hjärta/julpyntat i matrummetI matrummet är det ju en sån färgstark tapet så där aktar jag mej för att blanda in fler färger eller mönster. VITT passar såklart väldigt bra och även lite silver inslag. Jag har vita stjärnor i matrummets tre fönster och likadana fast röda till vardagsrummets två fönster.

ÄLSKAR ljus i vanliga fall men till julen så vill jag bara ha ännu fler! 😉


Hyacinter -vita såklart!


Hjärtat är en beställning från mej till Jocke! 🙂 Jag var i en inredingsbutik med en kompis och såg ett liknande stort trähjärta som jag ville köpa. Men Erica tyckte att jag skulle be Jocke göra en ist… 😀 Så jag åkte hem och tejpade ihop en massa A4-papper och ritade en mall till honom. Den är ju inte perfekt i måtten, men det tycker jag bara är charmigt. Jag blev SÅ nöjd. Tack älskling!

Nu skulle jag bara vilja ha hissgardiner i varje fönster…men det blir nog inte i år. 🙂


12 comments

 1. Katarina says:

  Hej Hej!
  Älskar verkligen köket och framförallt tapeterna, vart har ni köpt dom?
  Tack på förhand!

  MVH Katta

 2. Helena says:

  Katarina: TACK så mycket! 🙂 Tapeterna har jag skickat efter från tapetorama.se
  De är från Sanderson. Namn: Sweet Bay Wedgwood/Cream (ljusblå botten) KRAM /Helena

 3. helen says:

  Jag googlade på den här tapeten i hopp om att få se den i en miljö. Då kom denna bild upp, och det är ju jättefint! Tror det får bli den hemma hos mig med, tack för att du delade med dig! 🙂

Lämna ett svar