Nyshoppad skål/fat

Efter Babysången idag så åkte jag och Erica till Nordljus som ligger nästan granne med oss. Ja nästan. 🙂 Egentligen hade de inte öppet idag, men vi fick komma in ändå… Jag hade presentkort sedan min födelsedag och det var mycket som jag ville ha, men jag fastnade direkt för den här härliga skålen/fatet. (Vad är det egentligen!?) Den kommer att få stå på bordet i vardagsrummet. Kanske med frukt i? Eller ljus…eller….ja får se! Vad hade ni haft? 🙂 Tack så mycket syster Jenny!


Stort fat i plåt köpte jag idag på Nordljus.

Igår så var min bus-söta systerson Theodor och hälsade på oss tjejer med sin mamma Johanna. Syrran och jag testade bland annat att köra lite Zumba. 😀 Nja…rättare sagt så testade vi stegen i nybörjartakt. Har Zumba Fitness dvd  hemma. KUL faktiskt!

Mosters sötaste Theodor! 🙂

Till er som undrade över om jag fick någon träningsvärk efter lördagens benpass så är svaret JA, fattas bara!!! Känns fortfarande både i vader, lår och rumpa. Nu: dags att göra sej nattklar. Nattinatt.

3 comments

 1. A House With A View says:

  Åååh vilket fint fat, avis 🙂 Det gjorde sig jättebra på ditt bord! Perfekt till det mesta tycker jag, både till frukt och andra ting men också helt tom, den är en prydnad i sig!

  Nattizkramiz aka

 2. Lillasyster Johanna says:

  Det var skoj med Zumba! Det kan vi väl göra om någon gång? 🙂

  Hur mår Tyra nu? De var ju lite snoriga barnen när jag var hos dig och nu ligger Theodor med 38,6 i temp. 🙁 Hoppas Tyra mår bättre!

  Kramisar till er alla.

 3. Helena says:

  Johanna: Ja vi måste göra om Zumba -fast kanske lite mer seriöst nästa gång? 🙂 Nä fick han feber Theodor! Ja Tyra är fortfarande snorig, men ingen feber -MEN hon åkte ju på någon kräk-sjuka ist för, lillstackarn. Hoppas T är bättre idag. KRAM

Lämna ett svar