Nyklippt i ”tjockisklänning” från H&M

… ”tjockisklänning” från H&M.

SKÖNT att få sitta ner i en timme och bli klippt och ompysslad med en kopp kaffe. Inte behöva lyssna om det vaknar någon bebis eller om någon 1½ åring springer iväg och river någonstans, inga tonåringar som tjatar om mat eller pengar heller. Ganska skönt att få klippa av sej de slitna topparna också! 🙂


Normalt brukar jag ha storlek 36 eller S på kläderna, men nu har jag shoppat en fotlång klänning på H&M i storlek L. Härligt när det inte är tight när man är en sån tjockis som jag. 😀 Jag har 12 kg att gå ner…MINST! Men jag stressar inte ännu. Hinner iaf inte med beach 2010. Fan när amningsbrösten försvinner så måste jag ju tappa 10 kg…minst! hahaha 😉

Nu under min mammaledighet så är det väldigt sällan som jag stylar håret. Jag brukar oftast låta det självtorka och klämmer i lite Sebastian Potion 9 bara. Men min frisör Kicki plattade det så det blänkte to m. 😉


Jocke blev också klippt idag. PUSS på dej älskling.

Nu ska vi se på en film som heter Couples retreat (Trubbel i paradiset). Hoppas att den är bra! 🙂

12 comments

 1. Ensamma mamman says:

  Du är lika vacker som vanligt! Kan tänka mig att de var skönt att få bli ompysslad ett tag.

  Filmen är helt okej tycker jag. Ganska rolig. Kram

 2. Aka says:

  Wow vad fint det blev, urtjusigt!! Kan tänka mig att det var avkopplande att få komma iväg ensam utan barnen:)

  Kramiz aka

 3. Lillasyster Johanna says:

  Hej! Det blev ju jättebra det där! 🙂

  Jodå, shoppingen gick bra. Det blev IKEA, ÖB, Babyproffsen och Barnens Hus. Fattar du vad mycket det är man måste ha till ett barn egentligen? 😉 Jag kommer på (små)saker hela tiden, vissa saker kanske är för tidigt att köpa, men samtidigt är jag en sån som alltid vill ligga steget före. Det var ju 17 år sen för dig och din första. Herregud, hur hade du råd med allt som 20-åring? 🙂

  Nej, nu ska jag ta och svara på Helens mail. Idag ska jag fortsätta med mitt garage. Idag blir det en sista målning av fönstren och en första av port + dörr. Sen har jag tid på MVC oxå. 5 dagar kvar idag. Eller 5 dagar och två veckor… 😉 Kram!

 4. alegni says:

  vacker som en dag, oberoende av om du tycker du bär på x antal extra kilon eller inte! ja, jocke går ju inte av för hackor han heller 😉
  kram
  ingela

 5. Helena says:

  Tjena syster! Tacl. 🙂
  Ja hahaha jag fattar hur mycket det är man behöver till en liten bebis! 😉 Fick ju skaffa allt igen för ca 1½ år sedan, verkligen som att börja om på nytt. Hur vi hade råd när jag var 20 år? Jo…vi hade råd då. 🙂 Hade ju ingen att ärva från heller. Men vi bodde ju skitbilligt och jobbade ju heltid båda 2. Inga lån och inga bilar. Det var när man fick barn, lån och flyttade till radhuset som det blev tuffare.

  Allt bra på MVC?
  KRAM

 6. Anna says:

  Hallå Helena!!

  Jättesnyggt både håret och klänningen!
  Du ser så pigg och fräsch ut!
  Ja du, håret mitt är inte roligt nu..
  Skulle vilja tona håret men jag vet inte om det är bra att tona när man är gravid.Vet du? 🙂
  En klippning skulle inte sitta i vägen här heller.
  Men jag tror jag gör som du och väntar tills barnet är fött.

  Hoppas allt är bra med er!
  Kramar Anna

 7. Lillasyster Johanna says:

  Tjena! Japp, allt var bra på mvc. Får hoppas att det var sista besöket med den här magen. Nu vill jag föda barn! 😀

 8. Pelle says:

  Hej

  Var ett tag sedan jag kikade in hos dig, kul att allting har gått bra. 28 sept väntar vi oss vårat första så det har varit kul att läsa din blog. numera är det inte bara huset att läsa om =)

  Riktigt fint med hönshuset. Jag har funderat på något liknande eller en voljär. Är uppväxt med höns på gården men kan bli lite svårare mitt inne i ett villaområde. Även om vårat hus har såväl gammal hönsgård som grishus på tomten.

  //Pelle

 9. Grodmamman says:

  Snygg du är! Och du, det var ju inte länge sedan du fick barn. Det är ju inte alla förunnat att kg försvinner redan på bb!:)
  Kram

 10. Vi2blir3.se - Malin says:

  Vackra bilder =)

  Skulle själv behöva klippa och renovera håret, funderar på att vänta någon månad tills efter förlossningen och göra en riktigt stor renovering då =)

  Söt klänning, har blivit lite klänning galen så här i sommarvärmen ^^

Lämna ett svar