Nya lampor & inredningsreportage

Lamporna klickade jag hem från ELLOS.  Blev supernöjd med både priset och att de passade in så bra i vårt sovrum. 😀 Men det är ingenting för er som vill ha kritvitt. Skärmen som är mockaimitation är ljusbeige och foten är antikvit och i shabby chic stil.

Liknar stilen på de övriga lamporna som jag har från White sense, fast betydligt billigare och det gillas ju! Säng och bord kommer från IKEAS Hemnes. Kudden är också Ellos. Blommorna är från vår gård. 🙂

Vill ni se fler bilder från vårt sovrum så klicka HÄR

Ni som har hängt med på bloggen vet ju att vårt hem har varit med i två reportage: Aftonbladets Härligt Hemma och i Våning och Villa. Jag har sedan tackat nej till ytterligare tre som har gjort en förfrågan på att få göra ett reportage. Eller jag har inte tackat nej, jag har tackat nej för stunden, men att de var välkomna att höra av sej igen. 🙂 Nu har en av dessa hört av sej igen och denna gång så tackade vi ja till ett besök för ett kommande inredningsreportage. KUL! På torsdag är det dags för det -berättar mer när det närmar sej.

En annan crazy sak är ju att ett TV-TEAM hörde av sej med en förfrågan om vi (min familj) ville vara med i en serie som kommer att gå på TV i höst. Den handlar om olika familjer (likt den med många barn; Familjen annorlunda) och vi skulle representera den LANTLIGA FAMILJEN! Hahaha…Ärligt talat så övervägde vi att tacka ja. Men när de kontaktade mej så var jag gravid (och mådde inte så bra) och de ville genast börja inspelningarna vilket jag inte tyckte var så passande. Dessutom så ville de koncentrera sej på familjer med tonåringar och visserligen så har jag två, men Linus vill knappast ha ett TV team efter sej. Han vill ju inte ens vara med på min blogg. 🙂 Så det bidde ingenting av det. Vi får titta på programmet i höst och tänka på att den lantliga familjen hade kunnat varit vi…😀 Då kanske vi tycker att det är skönt att vi inte var med. Man vet ju aldrig hur de väljer att vinkla allt heller.

Guuuud vilken värme vi har haft idag!!! I morgon varnar de för ÅSKA och kanske regn…får se vad som händer. KRAM

8 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad kul med ännu ett inredningsreportage från ert vackra hem o vad spännande med en förfrågan från TV (även om ni tackade nej av förklarliga skäl:))

  Jättefina lampskärmar!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kraam Jenny

 2. CiliaH says:

  Hej vännen! Vilka snygga lampor, förstår att du är nöjd med dem.

  Haha nej det där med tv-team är kanske inte så käckt att ha i hasorna. Kul med ett nytt inredningsreportage däremot, ser vi framemot att få höra mer om.

  KRAM

 3. A House With A View says:

  Sovrummet är en dröm! Jättefina lampor! Så spännande med inredningsreportaget, ser fram emot att få se bilder i från det 🙂 Låter spännande med TV-programmet! Kommer sitta bänkad!

  Ha en skön dag!

  Kramiz aka

 4. Fru R. says:

  Tack för tipset om lamporna på Ellos! Har letat efter lamfötter till mina lampskärmar hemma som ser ut så och som skall vara just exakt 46 cm. Här ska handlas… *smile*

 5. Grodmamman says:

  Vilka fina lampor! Ibland är det snyggt att allt inte är kritvitt!:)
  Vad kul med alla reportage också. Du får tala om när det kommer i en tidning och i vilken!
  Kram

 6. Sarah says:

  Härligt med ny inredning!

  Idag tog jag upp en viktig fråga på min blogg angående barn. Gå gärna in och tyck till. MVH Sarah

 7. Fridah says:

  Hej.

  Superfina bilder verkligen! Jag tänkte höra med dig (såg att du inte alltid vill ställa upp i inredningsrepotage) men jag tänkte höra om jag får lov att låna bilderna från erat hus, och skriva lite om det på vår sida RoomHarmony.se som är en renodlad inredningssajt. Självklart länkar vi vidare till din blogg och så vidare.

  Mvh
  Fridah 🙂

Lämna ett svar