Nyårsafton 2012

Nu är det nytt år!!! Spännande att se vad 2013 har att erbjuda. Jag ser fram emot att INTE vara gravid i alla fall, det är en sak som är säker. Jag ska njuta av min familj och det känns som att jag kommer att få mycket egentid och även tid med bara Jocke, om man tittar på vilka presenter jag fick när jag fyllde år. Mer om det sedan. Dessutom så ser jag fram emot både fest och bröllop i sommar (nä det senaste är inte vårat)! Jobbigare är ju att jag fortfarande har spiralen kvar i kroppen och måste alldeles säkert boka en tid för operation, men jag vill inte…så jag skjuter på det. Så länge det går. Kanske till hösten? Mmm får se, jag har ju besvär av den. 🙁 Men jag brukar förtränga det där jobbiga, bra va? 🙂

Nyårsafton kommer alltid bli extra festligt eftersom Meya har sin födelsedag då. 🙂 Så vi började dagen med att fira henne tillsammans med släkt. Visar bilder senare. Jenny med familj stannade kvar och firade nyåret hos oss.

Nyår 2012

Nyårsdukningen 2012. Tog det som fanns hemma. Stjärnorna klippte jag loss från glitter till granen som inte användes

Vi lagade god mat tillsammans. Förrätt: Toast skagen (alltid så gott!) Huvudrätt: Oxfilé (samt fläskfilé till barnen) och det fanns både potatisgratäng och hasselbackspotatis att välja på plus god sallad förstås. Efterrätt: Pannacotta 

"jaha fotar du? Strike a pose 😀

Meya sov bara en timme tror jag sedan var hon vaken hela kvällen med oss, hon somnade med mej halv 2… Tyra ville inte heller sova. Så strax innan tolvslaget så gick vi ut allihop (alla barn var vakna)  för att skåla in det nya året och titta på raketer som andra sköt 🙂 Vi hade  endast lite tomtebloss. Gustav var hemma också, men Linus var på fest med kompisar. Gustav och Victor (14 år på söndag) satt mest uppe på rummet vid datorerna.

Min fina Gustav

Jocke tänder tomtebloss åt Julia och Nelly

Victor, Julia, Nelly, Lars och Jenny stannade kvar på lunch/middag idag också. Mysigt! Åt mycket av gårdagens rester. Linus kom hem också. Men Gustav åkte iväg till sin tjej.

Ikväll strular barnen med sin sovning också…alla tre har varit nere en sväng! Vi har  sprungit upp och ner och även legat bredvid i ett försök att de skulle somna bättre. Tyra fick inte sova idag alls och Meya endast i 1 timme och 20 minuter. Men…vad hjälpte det. Nu TROR jag B och T sover, men Meya….nja kanske. Men hon låter då och då i ”barnvakten”…sitter och leker kanske?! Det enda positiva med detta är att de sover längre på morgonen, igår så vaknade alla samtidigt klockan 8.30! Helt underbart, tror aldrig alla har sovit så länge någon gång.

Nä nu hoppas vi på att den här ”sovfasen” snart är över och att vi får tillbaka våra kvällar igen. Vi får även hoppas på att 2013 blir ett fantastiskt år för oss alla!!! och att barnen är snälla med oss föräldrar…hihi KRAM på er

4 comments

 1. AnnCatrin says:

  Gott nytt år Helena!

  Instämmer med tidigare talare, även om de ”tar emot” och känns tuff/jobbigt så kommer de kännas som en lättnad när operation osv är över. Jag håller alla tummar och tår som bara går!

  Din nyårsklänning är helt gudomligt fin, vart har du köpt den? Och snälla säg att de va nu nyligen haha 😀 så den finns kvar i butik!
  KRAMAR

 2. Helena says:

  AnnCatrin och Anna: ja jag borde ta tag i det där med operationen, så sant. Gruvar mej för att inte vara iform efteråt och dessutom riskerar få stomipåse. Usch.

  AnnCatrin: Tack! 🙂 klänningen är tyvärr inte ny så den finns nog inte kvar! Märket är Vila och jag tror det var 2011 som jag köpte den.

Lämna ett svar