Ny header

Hiss eller diss? Nu har den gamla headern blivit pensionerad. Den var ju ca 1,5 år gammal så det var på tiden.

Nya:

Nytt nytt nytt!

Gamla:

Tjejerna var bara 6 månader och 2 år på bilden.

Vad säger ni, hiss eller diss?

Storleken på headern kan eventuellt bli större. Men annars är tanken att det är dessa bilder som ska gälla på våra små busdöttrar! 🙂 Grabbarna vill INTE vara med. Vad gäller bloggen så lyckades inte uppdateringen av det nya temat. Det är därför det har sett så konstigt ut här för vi testar teman hit och dit.

Temat som vi TILLFÄLLIGT använder nu ser helkonstigt ut när man surfar med mobilen, kolumnen försvinner och annat knas händer. Från datorn ser den helt okej ut däremot… Vi fortsätter att jobba med designen och ber samtidigt om ursäkt för stöket här inne. Nu när det börjar lägga sej med allt som varit med blogg, hem och barn (!) så hoppas jag få mer tid för att besöka era bloggar också! 😀

Önskar er en underbar torsdag, här skiner solen och det är plusgrader! SÅ härligt.

Å GRATTIS säger vi naturligtvis till Victoria och Daniels lilla prinsessa! 😀

8 comments

 1. Russin says:

  hej hej..
  jag gillar headern.. 🙂

  tar ni teaman från nätet ? vill bara tipsa om att det finns ett program att köpa Artisteer (ett par hundringar kostar det) dr man kan bygga sitt eget design i.. mycket bra då det är svårt att hitta bra teman (tycker jag då, hihi)

  kramkram

 2. Linda says:

  Hiss!! Jättefin tycker jag.

  Ja det där med att ta på sig mer än vad som egentligen kanske är bra känns som något som vi med ”många” barn gärna gör, finns liksom ingen gräns:) Jag hade ju planer på att säga upp mig på jobbet för att lbi hemmafru men istället jobbar jag kvar OCH börjar plugga, smart drag där haha
  Jag planerar ett halv år i taget för tillfället och får se om jag läser mer till hösten eller inte, de kurser jag läser nu är iaf slut nu i juni.

  Kramar

Lämna ett svar