Ny header

Äntligen har jag fixat med bilderna som jag knäppte på tjejerna och fixat en ny header! Till och med fått ditt min text Helenas Hem och det var ju inte igår precis den fanns på plats. Hoppas ni gillar! 🙂 Just nu när jag testar att uppdatera så tar sidan en LÅNG tid på sej att öppna. Hoppas att det är nåt tillfälligt, annars får ni hojta till så får jag kolla på det ikväll.

Nu ska Jocke, jag och tjejerna ut på utflykt! 🙂 Stor kram till er som tittar in och jag hoppas att ni får en underbar fredag!

Meya & Tyra

 

5 comments

 1. Moster/syster Jenny says:

  Åhh, vad fin header!!!! Jättesöta sykonbarn jag har! 🙂 Betty har fått så långt hår och Tyra har blivit så ljushårig. Längtar till den 1 sep då vi ska få rå om de igen. 🙂

  Hoppas ni hade en rolig dag på norra idag. 🙂

  KRAM

 2. Helena says:

  Jenny: Tack! 🙂 Ja jag längtar också…hehe. Ja vi hade det jättebra idag, hoppas din kaffestund med A blev bra också! Hihi. KRAM KRAM

 3. Linda says:

  Så fin!! alltid roligt att ändra om lite med jämna mellanrum.
  Låter som ni haft en mysig dag och att solen varit med er, Kramar

Lämna ett svar