Nu är det vår!

20120211-151434.jpg

En fjäril fladdrade omkring på vårt golv. Vad kom den lilla stackaren ifrån?
Betty och Tyra hjälpte till att sätta den på en blomma inne.

20120211-151628.jpg

Idag så gick vi en promenad i strålande sol och hälsade på farmor och farfar som bjöd på gott fika som vanligt! 🙂

Fjäril som fladdrar omkring och sol som faktiskt gjorde så att snön på farstukvisten smälte -det tolkar jag som att våren snart är här! 😀 Underbart.

20120211-151959.jpg
Första teckningen på en gubbe som Betty har gjort själv, utan pek från oss. Så fin! 🙂 Nästan en månad sedan ser jag nu!
Hon är nog ganska sen? Minns inte när man skulle kunna det enligt regelboken. Skitsamma. Jag blir lika glad ändå! 😀

20120211-152650.jpg
Meya har fått en massa skorv i ögonbrynen, men inget i hårbotten ännu. Om hon får det så ska jag INTE ta bort det. Förmodligen mitt skorvknåpande som har gjort att mina 4 barn tappat hår?! Vore ju kul om hon fick behålla sitt.
Min lilla söta rumpnisse!!!

Här sitter det två sötingar också:

20120211-153005.jpg
Det är Linus och kusin Victor som är hos oss i två nätter!

Nu väntar amning och barnstök innan jag ska börja med potatisgratängen och sedan ikväll så ser jag fram emot att få smaska på choklad och Coca cola till Melodifestivalen. Yes. 😀

5 comments

  1. Ansibecki says:

    Vilken underbar huvudfoting. Jag tror min dotter var sen med det också. Hon är tre och ett halvt nu och ritar fortfarande inte särskilt mycket. Inget att bekymra sig över tycker jag. Det kommer nog så småningom. Just nu är hon klättrare nr 1 i stället 🙂 Båda mina har också haft skorv och jag har rivit och rivit. kanske tappade de hår med…. minns inte nu men oavsett så kom det ju alltid tillbaks så det kanske är onödigt att hålla på och greja med det. Ha en fin helg!

  2. Emmelie says:

    Hej finaste Helena! Jag tror inte att 3år och 2 månader är sent för en huvudfoting och jag tycker att alla dessa normer och kurver på BVC/forum är det sorgligaste som finns! Varför kan vi inte bara se varje individ i sig istället, dom är ju helt underbara! Precis som Ansibecki skriver har hennes dotter fokuserat på det motoriska och det är ju fantastiskt det med! Min prinsessa hade skrov som vi försökte att aldrig röra i hårbotten, tog bara barnolja när vi badade och hon tappade aldrig sitt hår – vet dock inte om det berodde på detta, då inte jag heller tappade mitt som liten – ärftligt??? Kram i massa till Er och vet du att symbolen för fjäril står för Hopp & Frihet 🙂

  3. Helena says:

    Emmelie: bra sagt av dej! 🙂 mmm det där med mitt skorvknåpande har nog bidragit till att de har tappat så mycket av sin kalufs. Ha det så bra! Kram

Lämna ett svar